αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις απλοί τρόποι για να γίνεις πιο ελκυστικό άτομο

Τέσσερις απλοί τρόποι για να γίνεις πιο ελκυστικό άτομο

Η επιστήμη έχει ανακαλύψει ότι υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που μπορούν να μας κάνουν ελκυστικούς.

Είστε περίεργοι τι μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστικούς στα μάτια των άλλων; Εδώ είναι 4 πράγματα που σας κάνουν πιο ελκυστικό, σύμφωνα με την επιστήμη.

1) Χαμογέλα περισσότερο

Είναι απλό. Το χαμόγελο μας κάνει πιο ελκυστικούς- και αυτό ισχύει για όλα τα φύλα. Μερικές φορές, οι πιο απλές ενέργειες είναι οι πιο ισχυρές. Ένα γνήσιο χαμόγελο μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σας και να σας κάνει πιο ελκυστικούς. Το χαμόγελο δημιουργεί ελκυστικότητα, τόσο πολύ που μπορεί να αντισταθμίσει την αντιληπτή σωματική μη ελκυστικότητα. Ωστόσο, εδώ δίνεται έμφαση στην αυθεντικότητα. Τα ψεύτικα ή αναγκαστικά χαμόγελα μπορεί να θεωρηθούν ανειλικρινή. Έτσι, βάλτε στόχο να καλλιεργήσετε μια αίσθηση χαράς και θετικότητας μέσα σας, που φυσικά θα μεταφραστεί σε ζεστά, γνήσια χαμόγελα που μπορούν να κερδίσουν τους άλλους.

2) Υιοθετήστε μία ανοιχτή γλώσσα του σώματος

Το ίδιο ισχύει και για τη γλώσσα του σώματος. Πτυχές όπως η εξαιρετική στάση του σώματος, η οπτική επαφή και τα ανοιχτά χέρια, μας κάνουν πιο ελκυστικούς.

Η γλώσσα του σώματος ξεπερνά την απλή στάση ή τη θέση. Είναι μια ισχυρή μορφή επικοινωνίας που συχνά υπερβαίνει τα πολιτισμικά και γλωσσικά εμπόδια. Η ανοιχτή γλώσσα του σώματος δείχνει το άνοιγμα ενός ατόμου σε εμπειρίες και αλληλεπιδράσεις, την ετοιμότητα να συνδεθεί με άλλους και το ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω του. Υποδηλώνει ένα άτομο που δεν είναι μόνο σωματικά παρόν, αλλά και συναισθηματικά και ψυχικά δεσμευμένο. Στην πραγματικότητα, προσκαλεί τους άλλους να πλησιάσουν και να αλληλεπιδράσουν, αποπνέοντας μια ελκυστική αίσθηση αυθεντικότητας.

3) Να έχεις αυτοπεποίθηση

Δύο άνθρωποι μπαίνουν σε ένα δωμάτιο – ο ένας με το κεφάλι ψηλά και αποπνέοντας σιγουριά, ενώ ο άλλος είναι μαζεμένος και αγχομένος.  Ποιον θα έβρισκες πιο ελκυστικό;

Μάλλον τον πρώτο. Γιατί η αυτοπεποίθηση είναι ισχυρή.

Η επιστήμη εξηγεί γιατί. Είναι επειδή όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε γι’ αυτόν. Δεν ξέρουμε αν αξίζει να τον γνωρίσουμε.

Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα εδώ στο It’s Possible για την αυτοπεποίθηση και για την σημασία της.

Εάν αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας, οι άλλοι θα το προσέξουν όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο. Η αυτοπεποίθηση σας κάνει πιο ελκυστικούς γιατί αναδύει μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και σταθερότητας. Τα άτομα με υψηλή αυτοεκτίμηση τείνουν να έχουν καλύτερες σχέσεις επειδή έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους. Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση με άλλους ανθρώπους.

4) Δώστε στους ανθρώπους την πλήρη προσοχή σας

Είναι φυσικό να αρέσουμε σε αυτούς που μας προσέχουν.

Η ακρόαση και η ανταπόκριση σε αυτά που λέει κάποιος, είναι ιδιαίτερα επιθυμητά χαρακτηριστικά.

Θέλουμε κάποιον να μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε σημαντικοί και ξεχωριστοί. Με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να το κάνουμε και για άλλους. Και πιστέψτε το, θα είμαστε πιο ελκυστικοί στα μάτια τους!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + fourteen =