αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα websites που σε πληρώνουν με 20 ευρώ ανά ώρα (ή παραπάνω) για να δουλεύεις από το δωμάτιο σου

Τέσσερα websites που σε πληρώνουν με 20 ευρώ ανά ώρα (ή παραπάνω) για να δουλεύεις από το δωμάτιο σου

Οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τα δεδομένα λίγο πιο εύκολα. Πλέον μπορείς να δουλεύεις από το δωμάτιο σου και να παρέχεις υπηρεσίες σε ανθρώπους από όλα τα μέρη της Γης. Και φυσικά να πληρώνεσαι για αυτό. Τώρα θα δούμε 4 ξένα websites που σε πληρώνουν με 20 δολάρια ανά ώρα (ή παραπάνω) για να εργάζεσαι από το σπίτι σου. Αρκεί να έχεις ένα laptop και μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Η τελική αμοιβή μπορεί να διαφέρει προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με το task που θα αναλάβεις.

Μπορεί όλο αυτό το σενάριο να μοιάζει ονειρικό, θα πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι θα χρειαστεί να δουλέψεις σε φουλ ρυθμούς για να έχεις καλά έσοδα. Δεν πρόκειται για ένα… χαλαρό μοντέλο.

1. Vipdesk

Εάν γνωρίζεις πολύ καλά αγγλικά και μπορείς να τα διδάξεις, το vipdesk είναι ιδανικό για σένα, μιας και η δουλειά που έχεις να κάνεις εδώ είναι να διδάσκεις αγγλικά σε κινέζικα παιδιά ηλικίας 4-12 χρονών. Σε αυτό το site μπορείς να βγάλεις $20-$40 την ώρα, ανάλογα με τις ικανότητές σου και το θετικό είναι ότι μπορείς να διαλέξεις το δικό σου ωράριο.

2. Testing time

Η δουλειά που έχεις να κάνεις σε αυτό το site είναι να δοκιμάζεις ψηφιακά προϊόντα, τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά και χρειάζονται κριτικές και αξιολογήσεις για να βελτιωθούν. Τα λεφτά που μπορείς να βγάλεις είναι μέχρι 50 ευρώ την ώρα, απλά και μόνο δοκιμάζοντας τα προϊόντα αυτά.

3. Appen

Αυτό που χρειάζεται η Appen είναι ανθρώπινο δυναμικό, πραγματικούς ανθρώπους για να δοκιμάζουν εφαρμογές και λογισμικά, όπου η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Κάνοντας κλικ πάνω δεξιά στο flexible jobs, μπορείτε να βρείτε δεκάδες δουλειές που μπορείτε να κάνετε από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

4. Inboxdollars

Το site αυτό προσφέρει χρήματα για να κάνετε κάποιες εργασίες, οι οποίες είναι απλές και τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε καθημερινά, όπως να παρακολουθείς τηλεόραση, να φτιάχνεις κάποια videos, να συμμετέχεις σε έρευνες, να συμπληρώνεις ερωτηματολόγια κλπ. Η συγκεκριμένη σελίδα πληρώνει λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες, ωστόσο είναι μία καλή ευκαιρία, λόγω της απλότητας των εργασιών που προσφέρει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =