αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερα tips για να βλέπουν περισσότεροι άνθρωποι τα Facebook Posts σου (χωρίς να δώσεις ούτε 1 ευρώ)

Τέσσερα tips για να βλέπουν περισσότεροι άνθρωποι τα Facebook Posts σου (χωρίς να δώσεις ούτε 1 ευρώ)

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο αλγόριθμος του Facebook έχει αλλάξει. Και έτσι τα posts που κάνει κάποιος από μια FB Page, εμφανίζονται σε πολύ λίγους χρήστες, σε σχέση με τον συνολικό αριθμό του κοινού που έχει η Σελίδα. Στόχο φυσικά του Facebook είναι με αυτό τον τρόπο να σε ωθήσει στο να κάνεις «χορηγούμενες αναρτήσεις». Να πληρώνεις, δηλαδή, για να βλέπουν τα posts σου περισσότεροι άνθρωποι.

Αυτή όντως είναι μια λύση για κάποιον που έχει μια FB Page στην παρούσα φάση. Ωστόσο τώρα θα δούμε κάτι διαφορετικό. Θα δούμε 4 tips για να βλέπουν περισσότεροι άνθρωποι τις αναρτήσεις σου, χωρίς να «ρίξεις» ούτε 1 ευρώ.

1# Δημοσίευσε Live videos. Η παρουσία ενός video είναι πολύ σημαντική για την αποτελεσματική διαχείριση & προβολή μιας Facebook σελίδας, αλλά αυτό που πραγματικά θα απογειώσει το reach της σελίδας σου είναι τα live videos. Το Facebook τα προωθεί δυναμικά.

2# Επεδίωξε την αλληλεπίδραση. Γράψε έτσι τα post σου έτσι ώστε να προάγουν την αλληλεπίδραση και να δημιουργούν αφορμές συζητήσεων μεταξύ φίλων. Όσο περισσότερο αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τα posts σου, τόσα περισσότερα θα βλέπουν. Προσοχή μην αναφέρεις τις κλασικές φράσεις κάνε Share ή Comment γιατί το Facebook θα θεωρήσει ότι πας να το κοροϊδεψεις (να επηρεάσει τον αλγόριθμό του) και θα σε τιμωρήσει.

3# Μην βάζεις link προς το website σου. Μπορεί να θέλεις traffic στην ιστοσελίδα σου αλλά με τις νέες αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook, δημοσιεύσεις με link εκτός Facebook έχουν πολύ χαμηλό reach. Μην βάζεις Links στα posts σου. Αν θέλεις οποσδήποτε να το κάνεις, τότε κάνε boost τα συγκεκριμένα Posts, επί πληρωμή.

4# Ζήτησε τους να «βλέπουν πρώτες» τις αναρτήσεις σου. Αφού τους πείσεις και κεντρίσεις το ενδιαφέρον τους, τότε απλά με όμορφο τρόπο ζήτησέ τους να επιλέξουν ότι θέλουν να βλέπουν πρώτοι τις νέες αναρτήσεις που δημοσιεύεις. Μέσα από την σχετική ρύθμηση που θα βρουν στην FB Page σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =