αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερα apps τα οποία κάθε επιχειρηματίας πρέπει να έχει… στην τσέπη του

Τέσσερα apps τα οποία κάθε επιχειρηματίας πρέπει να έχει… στην τσέπη του

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Πλέον ένας επιχειρηματίας πρέπει να μπορεί να διαχειριστεί (σχεδόν) τα πάντα εξ αποστάσεως. Οι νέες τεχνολογίες φυσικά βοηθάνε σε αυτό. Αρκεί πλέον ένα laptop και ένα smartphone για να εργαστείς από οπουδήποτε.

Η ζωή σου μπορεί να γίνει αρκετά πιο εύκολη, αν έχεις και τα κατάλληλα apps. Εκεί ακριβώς θα εστιάσουμε τώρα. Το It’s Possible παραθέτει 4 εφαρμογές, τις οποίες πρέπει να έχει κάθε επιχειρηματίας. Ακόμα και στο smartphone που βρίσκεται στην τσέπη του, όλο το 24ωρο.

1- Slack: Ναι, είναι η γνωστή πλατφόρμα για ομαδικό εταιρικό chat. Είναι χρήσιμη, αν θέλεις να έχεις άμεση επικοινωνία με όλα τα μέλη της ομάδας σου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Οκ αυτό μπορεί να γίνει ίσως και με το Facebook. Αλλά το Slack είναι πιο business και δεν υπάρχουν… αντιπερισπασμοί.

2- Producteev: Δωρεάν εφαρμογή που σε βοηθά να ωργανώσεις τα tasks σου. Μπορείς στη συνέχεια να τα αναθέσεις σε συνεργάτες σου, να βάλεις deadlines και να κάνεις σημειώσεις.

3- Dropbox: Ένας σκληρός δίσκος… διαθέσιμος οπουδήποτε κι αν είσαι. Είναι η γνωστή πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιούν πολλοί επιχειρηματίες (και όχι μόνο), έτσι ώστε να μεταφέρουν τα αρχεία τους παντού, με ψηφιακό τρόπο.

4- Pocket: Ναι, ο χρόνος ενός επιχειρηματία είναι περιορισμένος. Πολλές φορές θα τύχει να δεις ένα άρθρο, αλλά να μην έχεις χρόνο να το διαβάσεις. Ακόμα κι αν περιέχει σημαντικές πληροφορίες. Τώρα μπορείς να το αποθηκεύσεις… για να το διαβάσεις αργότερα. Με την εφαρμογή Pocket.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 12 =