αρχικηVIRALΤέσσερα τρικ για να μην ζεσταίνεται ο παγωμένος καφές σου το καλοκαίρι

Τέσσερα τρικ για να μην ζεσταίνεται ο παγωμένος καφές σου το καλοκαίρι

Ο καφές είναι μέσα στο καθημερινό πρόγραμμα των περισσότερων ανθρώπων. Κάποιοι μάλιστα πίνουν και πάνω από 1 καφέ κάθε ημέρα. Αλλά τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: Ο παγωμένος καφές ζεσταίνεται πολύ γρήγορα.

Το brendid.com παρουσιάζει μερικά απλά τρικ για να μην ζεσταίνεται γρήγορα ο καφές σου. Μπορείς να τα εφαρμόσεις.

Φραπέ: Βάλε περισσότερο παγωμένο νερό και λιγότερα παγάκια. Έτσι θα τον διατηρήσεις κρύο για περισσότερη ώρα.

Φρέντο εσπρέσο ή καπουτσίνο: Καθώς αυτός ο καφές βγαίνει ζεστός από την εσπρεσιέρα, χρειάζεται κάποιο τρικ για να μην αραιώνει κατά τη διαδικασία κρυώματός του. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χτυπήσεις το ζεστό εσπρέσο με το μιξεράκι του φραπέ με 2 παγάκια. Στη συνέχεια, πρόσθεσε 3-4 παγάκια ακόμη και απόλαυσε το κρύο ρόφημά σου.

Μια άλλη λύση, είναι να φτιάξεις έναν εσπρέσο και να γεμίσεις με αυτόν μια παγοθήκη. Βάλε την στην κατάψυξη και κάθε φορά που πιστεύεις ότι ο καφές έχει ζεσταθεί ρίξε 2-3 παγάκια εσπρέσο. Έτσι δεν πρόκειται να αραιώσει με τίποτα καθώς όταν λιώσουν τα παγάκια θα είναι καφές και όχι νερό.

Χρήσιμο tip: Για να μην νερώνει γρήγορα ο καφές προτίμησε όσο πιο μεγάλα παγάκια γίνεται. Έτσι θα αργούν περισσότερο να λιώσουν και θα διατηρείται ο καφές κρύος για περισσότερο διάστημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − ten =