αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θέλει να ξεκόψει από εσένα (ακόμα κι αν δεν στο λέει ανοιχτά)

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θέλει να ξεκόψει από εσένα (ακόμα κι αν δεν στο λέει ανοιχτά)

Είναι δύσκολο να το καταπιούμε, αλλά μερικές φορές, άνθρωποι που μας ενδιαφέρουν αρχίζουν να απομακρύνονται από εμάς.

Αυτή η αποστασιοποίηση μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί, ειδικά όταν συνδέεστε συναισθηματικά. Είναι συχνά πράγματα αθόρυβα, σημάδια τόσο διακριτικά που είναι εύκολο να τα χάσετε ή να τα παρεξηγήσετε.

Έχοντας αυτό κατά νου, θα δούμε 4 λεπτές ενδείξεις ότι κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει χώρο ανάμεσα σε εσάς και σε εκείνον.

1) Μειωμένη επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι η ψυχή κάθε σχέσης. Έτσι, όταν κάποιος αρχίζει να αποστασιοποιείται, το πρώτο σημάδι που μπορεί να παρατηρήσετε είναι η μείωση της επικοινωνίας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα μηνύματα, οι κλήσεις ή τα email τους γίνονται λιγότερο συχνά. Ίσως δεν ανταποκρίνονται τόσο γρήγορα όσο παλιά ή οι απαντήσεις τους είναι πιο σύντομες. Οι συνομιλίες σας φαίνονται ρηχές.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι δεν απαντούν αμέσως στο μήνυμά σας προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν. Οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι στην εποχή μας. Συμβαίνει. Το κλειδί εδώ είναι μια αλλαγή στο μοτίβο.

2) Αποφυγή προσωπικών συναντήσεων

Μπορεί να έχετε έναν φίλο με τον οποίο κάνετε παρέα, πάτε για καφέ, βόλτες, βλέπετε ταινίες. Ξαφνικά, αρχίζει όμως να ακυρώνει τα σχέδιά σας.

Μπορεί να πει ότι κάτι του έτυχε. Αλλά όσο περνά ο καιρός, οι δικαιολογίες φαινόταν να συσσωρεύονται. Είναι πάντα πολύ απασχολημένος ή πολύ κουρασμένος ή έχει κάποιον άλλο λόγο για να μην συναντηθείτε.

Δεν κόβει τελείως την επικοινωνία. Εξακολουθείτε να στέλνετε μηνύματα και να μιλάτε στο τηλέφωνο περιστασιακά. Αλλά εκείνες οι πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπιδράσεις έχουν γίνει σπάνιες.

Το θέμα είναι ότι αν κάποιος έχει πάντα μια δικαιολογία για να μην συναντηθεί ή συνεχίζει να αναβάλει τα σχέδιά σας, μπορεί να προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από εσάς.

3) Η γλώσσα του σώματος

Το σώμα μας συχνά μιλάει πολύ, ακόμα και όταν είμαστε σιωπηλοί. Η έρευνα δείχνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας μας είναι μη λεκτική. Βασικά, μπορούμε να επικοινωνήσουμε πολύ, χωρίς να προφέρουμε ούτε μια λέξη!

Αν κάποιος προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί, η γλώσσα του σώματός του μπορεί να τον αποκαλύψει. Μπορεί να αποφεύγουν την οπτική επαφή, να σταυρώνουν τα χέρια τους ή να γέρνουν μακριά σας κατά τη διάρκεια των συνομιλιών.

4) Δεν σε συμπεριλαμβάνει πλέον στα πλάνα του

Αυτό είναι μεγάλο σημάδι. Όταν ανακαλύπτετε ότι το άτομο που πιστεύατε ότι ήταν στενός φίλος ή σύντροφός σας κάνει σχέδια ή παίρνει αποφάσεις χωρίς να σας συμπεριλαμβάνει, είναι σαφές σημάδι ότι προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί.

Ίσως κάνουν παρέα με κοινούς φίλους και δεν σε προσκαλούν. Ή ίσως παίρνουν μεγάλες αποφάσεις ζωής χωρίς να σε συμβουλευτούν. Ουσιαστικά δημιουργούν έναν κόσμο όπου… δεν είστε πλέον βασικός παίκτης.

Αυτός ο αποκλεισμός είναι συχνά μια σκόπιμη επιλογή για τη δημιουργία απόστασης. Είναι ο τρόπος τους να χαλαρώνουν σιγά σιγά από τη σχέση χωρίς άμεση αντιπαράθεση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − fourteen =