αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι… ενοχλείς τους άλλους. Ακόμα κι αν δεν το έχεις καταλάβει

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι… ενοχλείς τους άλλους. Ακόμα κι αν δεν το έχεις καταλάβει

Κατά καιρούς, όλοι ανησυχούμε ότι ενοχλούμε τους ανθρώπους γύρω μας. Αν και είναι κάτι με το οποίο όλοι παλεύουμε, πολύ λίγοι από εμάς έχουμε πραγματική ιδέα για το πώς να σταματήσουμε να είμαστε ενοχλητικοί.

Δυστυχώς, αυτό συχνά σημαίνει ότι καταλήγουμε να… σκάβουμε μια ολοένα και βαθύτερη τρύπα, αναπόφευκτα να γινόμαστε πιο ενοχλητικοί καθώς προσπαθούμε να είμαστε λιγότερο ενοχλητικοί.

Εδώ είναι 4 σημάδια που δείχνουν ότι… ενοχλείς τους άλλους. Ακόμα κι αν δεν το έχεις καταλάβει.

1. Δεν σας προσκαλούν

Ίσως το πιο προφανές σημάδι ότι οι άνθρωποι σας βρίσκουν ενοχλητικό είναι ότι δεν σας προσκαλούν σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις εκτός του συνηθισμένου τόπου συνάντησης σας.

Ίσως πρόκειται για ποτά μετά τη δουλειά με συναδέλφους ή για παρέα το Σαββατοκύριακο με συμφοιτητές. Δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεστε ποτέ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα σημάδι ότι δεν τους αρέσεις ως άτομο, αλλά μάλλον ότι δυσκολεύονται να είσαι κοντά επειδή τους ενοχλείς.

2. Μαθαίνεις τα νέα…. τελευταίος

Ανάμεσα σε δεμένες ομάδες φίλων, οι ειδήσεις διαδίδονται αστραπιαία. Τα καλά νέα, τα κακά νέα, τα κουτσομπολιά και οι φήμες, κοινοποιούνται τόσο γρήγορα μέσω φίλων στους χώρους εργασίας ή στη σχολή. Αν τα μαθαίνεις όλα τελευταίος, είναι προφανές ότι οι άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είστε ενοχλητικοί.

Αυτοί έχουν επιλέξει να αποφύγουν να σας τα λένε.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είστε πολύ ενθουσιώδεις ή δεν είστε αρκετά ενθουσιασμένοι με τα νέα των άλλων. Μπορεί να έχετε τη συνήθεια να μοιράζεστε τις προσωπικές πληροφορίες άλλων ανθρώπων.

3. Οι άλλοι δεν θέλουν να σε ακούσουν

Εάν οι άλλοι σας βρίσκουν ενοχλητικό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι σπάνια σας αφήνουν να μιλήσετε ή δεν το απολαμβάνετε όταν το κάνετε. Μπορεί να σας διακόψουν όταν λέτε μια ιστορία ή εκφράζετε τη γνώμη σας. ‘Η να μιλήσουν πάνω σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι απομονώνονται όταν μιλάτε, δείχνοντας πλήρη αδιαφορία για αυτό που έχετε να πείτε. Συνήθως, αν ενοχλείτε τους άλλους ανθρώπους, δεν θα σας κάνουν ερωτήσεις για τον εαυτό σας ούτε θα σας προσφέρουν χώρο για να πείτε τη γνώμη σας σε μια συνομιλία.

4. Γλώσσα του σώματος

Μπορείτε να καταλάβετε εάν είστε ενοχλητικοί σε άλλους ανθρώπους τσεκάρωντας τη γλώσσα του σώματός τους. Σε πολλές περιπτώσεις, η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι γύρω μας, χωρίς να χρειάζεται να το εκφράσουν με λόγια. Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε το Χ άτομο.

Συνήθως, εάν κάποιος αισθάνεται ενοχλημένος από εσάς, θα δείξει την έλλειψη ενδιαφέροντος για εσάς με το σώμα του. Για παράδειγμα, μπορεί να στραφούν αλλού, να μην σας κοιτούν ενώ μιλάτε ή να διπλώσουν τα χέρια τους στο στήθος τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − eight =