αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τις 8:00 το πρωί. Και μπορούν να σε εκτοξεύσουν

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τις 8:00 το πρωί. Και μπορούν να σε εκτοξεύσουν

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας ή freelancer. Υπάρχουν όμως κάποιες κινήσεις που μπορείς να κάνεις πριν τις 8:00 το πρωί, έτσι ώστε να ξεκινάς δυναμικά την ημέρα σου, και να σου δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να ανταπεξέλθεις στις εργασίας σου. Εδώ είναι 4 απλές κινήσεις που ίσως χρειάζεται να βάλεις στο πρόγραμμα σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

1# Επανεξέτασε την ζωή σου: Μέσα σε όλο αυτό τον χαμό που γίνεται καθημερινά, είναι πιθανό να έχεις βάλει την ζωή σου… σε survival mode. Δεν έχεις κάποιον μεγάλο σκοπό, δεν κάνει κάτι ουσιαστικό. Απλά περνά η μια ημέρα μετά την άλλη. Πάτα ένα pause και επανεξέτασε την ζωή σου και τις προτεραιότητες που θέσεις να βάλεις. Φτιάξε την δικιά σου λίστα. Δεν είναι ανάγκη να γίνεται κάθε ημέρα- μπορείς να το κάνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να βλέπεις και την πρόοδο σου.

2# Ύπνος πάνω από 7 ώρες: Μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να κοιμηθείς για πολλές ώρες κάθε η ημέρα. Φρόντισε όμως να κοιμάσαι σίγουρα από 7 ώρες και πάνω. Έτσι θα έχεις καλή υγεία και ενέργεια.

3# Γυμναστική: Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί πετυχημένοι επιχειρηματίες -ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας όπως ο Richard Branson- γυμνάζονται κάθε ημέρα, μόλις ξυπνούν. Βάλε το στο πρόγραμμα σου. Μια επίσης καλή εναλλακτική είναι το περπάτημα, όπως κάνει ο ιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey. Πέρα από την καλή φυσική κατάσταση, όλα αυτά βοηθούν και στο να «καθαρίζει» το μυαλό σου.

4# Κάνε τουλάχιστον ένα δύσκολο task: Είναι μια τακτική που επίσης ακολουθούν πολλοί leaders. Κάνε ένα δύσκολο task στην αρχή της ημέρας. Έτσι θα πετύχεις μια σημαντική νίκη που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση για την υπόλοιπη ημέρα, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις βγάλει και μια χρονοβόρα διαδικασία από τη μέση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 6 =