αρχικηVIRALΤέσσερα πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι κάθε Δευτέρα

Τέσσερα πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι κάθε Δευτέρα

Συμφωνούμε πως η Δευτέρα είναι η πιο «σκληρή» μέρα της εβδομάδας μιας και από τη χαλάρωση του Σαββατοκύριακου περνάμε στην ένταση της εβδομάδας που ξεκινάει.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε -και κάνουν οι περισσότεροι πετυχημένοι άνθρωποι- για να είστε πιο παραγωγικοί την πρώτη και πιο σημαντική μέρα της εβδομάδας.

Ξυπνάνε πρωί Ξεκινήστε την ημέρα σας όπως πρέπει κάνοντας έναν καλό ύπνο το προηγούμενο βράδυ. Σύμφωνα με την Michelle Obama, τον Tim Cook και την Martha Stewart πρέπει να ξυπνάτε τη Δευτέρα το πρωί μεταξύ 3-6 τα ξημερώματα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που τη Δευτέρα το πρωί θα πατάτε συνεχώς το snooze στο ξυπνητήρι σας αναρωτηθείτε, «Θα νιώσω καλύτερα ή χειρότερα αν φτάσω 20 λεπτά αργότερα στη δουλειά;»

Γυμνάζονται Εσείς μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε και τη Δευτέρα την ξάπλα της Κυριακής αλλά το να γυμναστείτε την πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι πολύ σημαντικό. Η άσκηση δεν θα κάνει καλό μόνο στην πνευματική σας υγεία αλλά θα βελτιώσει και την κυκλοφορία του αίματός σας.

Οργανώνονται Το πρωί της Δευτέρας οι πετυχημένοι άνθρωποι οργανώνουν την εβδομάδα που έρχεται. Δείτε το google calendar σας και ανανεώστε το, τακτοποιήστε το γραφείο σας και ετοιμαστείτε για την εβδομάδα που ξεκινάει δυναμικά.

Τρώνε ένα υγιεινό πρωινό Πώς περιμένετε να είστε αποδοτικοί το πρωί της Δευτέρας αν δεν φάτε ένα καλό και ισορροπημένο πρωινό; Αφιερώστε 15 λεπτά από τον χρόνο σας για να κάτσετε με την ησυχία σας και να φάτε κάτι που θα σας δώσει ενέργεια και θα σας κρατήσει. Προτιμήστε βρώμη με μέλι και φρούτα, ένα τοστ και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι, γάλα με δημητριακά, δύο αυγά βραστά και μια πορτοκαλάδα ή και ένα smoothie με φρούτα και λαχανικά της επιλογής σας.

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + nineteen =