αρχικηVIRALΤέσσερα πράγματα που κάνουμε λάθος κάθε ημέρα

Τέσσερα πράγματα που κάνουμε λάθος κάθε ημέρα

Είναι πράγματα που κάνουμε καθημερινά. Αυτοματοποιημένες κινήσεις. Χωρίς καν να σκεφτόμαστε ότι κάτι κάνουμε λάθος. Κι όμως τα 4 πράγματα που θα δεις παρακάτω, τα κάνουμε με λάθος τρόπο.

1. Στεγνώνεις τα χέρια σου με αέρα

Ξέρεις τι αέρας χρησιμοποιείται για να στεγνώσεις τα χέρια σου στις δημόσιες τουαλέτες; Ναι, είναι ο αέρας του δωματίου! Μελέτες δείχνουν ότι αυξάνεται η ποσότητα των βακτηρίων στα χέρια σου όταν τα στεγνώνεις με αέρα. Είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιείς χειροπετσέτες.

2. Πώς χρησιμοποιείς το τσιρότο

Κόψε κατά μήκος το τσιρότο και διασταύρωσε τις δύο άκρες του πάνω από το δάχτυλό σου, ακολουθώντας ένα-ένα τα βήματα της φωτογραφίας. Τώρα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να χρειάζεται να είσαι υπερβολικά προσεκτική!

3. Ο τρόπος που σκουπίζεις τα πιάτα

Αν τοποθετείς τα πιάτα ανάποδα για να στεγνώσουν, υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσουν μια μυρωδιά μούχλας. Μπορείς να τοποθετήσεις όλα τα αντικείμενα στην κανονική πλευρά τους ή απλά να τα σκουπίσεις με την πετσέτα της κουζίνας.

4. Πώς κρεμάς το χαρτί τουαλέτας

Πρόκειται για ένα κλασικό ερώτημα. Αλλά αν το μελετήσουμε βαθύτερα, θα καταλάβουμε ότι ο σωστός τρόπος για να κρεμάσουμε το χαρτί τουαλέτας είναι όπως φαίνεται στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο εξηγούν ότι με αυτή τη μέθοδο θα αγγίζετε μόνο το χαρτί υγείας που χρησιμοποιείτε κάθε φορά.

χαρτί τουαλέτας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − one =