αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερα δωρεάν εργαλεία για να φτιάχνεις τις τέλειες φωτογραφίες για το Facebook ή το Instagram

Τέσσερα δωρεάν εργαλεία για να φτιάχνεις τις τέλειες φωτογραφίες για το Facebook ή το Instagram

Θέλεις να ανεβάζεις καλές φωτογραφίες στο Instagram και στο Facebook; Η παρακάτω λίστα μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Σε αυτή θα δεις 4 δωρεάν εργαλεία για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες που θες, και να δημιουργείς ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα- χωρίς να είσαι επαγγελματίας φωτογράφος.

BeFunky: Ιδανικό και εύκολο εργαλείο, για όποιον θέλει να φτιάχνει κολάζ φωτογραφιών. Τοποθέτησε τις φωτογραφίες που θες και φτιάξε το κολάζ μέσα σε μερικά λεπτά. Η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν κάποιες λειτουργίες της, ενώ για κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω υπάρχουν και επί πληρωμή λειτουργίες.

PicMonkey: Eχεις άμεση πρόσβαση στις διαστάσεις των φωτογραφιών στο Facebook οπότε μπορείς να δημιουργήσεις άμεσα μια φωτογραφία που θα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ σου (προφίλ και cover).

PicCollage: Πρόκειται για μια εφαρμογή για iPhone, iPad και Android συσκευές για να φτιάξεις μοναδικά εφέ, να αλλάξεις το μέγεθος, να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες και να κάνεις κάτι δημιουργικό.

Paint.NET: Αν δεν έχεις ούτε Photoshop, ούτε GIMP, μπορείς να κατεβάσεις το Paint.NET που είναι δωρεάν για PC και σου επιτρέπει να κάνεις την ίδια δουλειά που κάνεις με το Photoshop. Από τη στιγμή που θα το κατεβάσεις, λειτουργεί offline.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =