αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος στη δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών στο Google Photos

Τέλος στη δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών στο Google Photos

Η Google δίνει τέλος στη δωρεάν αποθήκευση των φωτογραφιών σας στο Google Photos, με την αλλαγή να ξεκινάει από 1 Ιουνίου του 2021 και έπειτα. Μέχρι και εκείνη την ημερομηνία θα μπορείτε να συνεχίσετε να αποθηκεύετε δωρεάν τις φωτογραφίες σας σε υψηλή ανάλυση και δεν πρόκειται οι μέχρι τότε φωτογραφίες σας να επηρεαστούν.

Από 1 Ιουνίου όμως και μετά, θα μπορείτε να αποθηκεύετε νέες φωτογραφίες μόνο με το όριο των 15GB, δηλαδή το όριο που υπάρχει και σήμερα αν θέλετε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας σε αρχική ποιότητα. Για όσους θέλουν βέβαια, μπορούν να πληρώσουν ένα από τα συνδρομητικά πακέτα cloud αποθήκευσης του Google One, τα οποία ξεκινούν από 1,99 ευρώ ανά μήνα για 100GB ή με 2,99 ευρώ ανά μήνα για 200GB.

Να σημειωθεί ότι οι συσκευές Google Pixel δεν εντάσσονται στο νέο όριο του Photos και θα συνεχίσουν να έχουν δωρεάν αποθήκευση σε υψηλή ανάλυση. Πάντως, έτσι η Google σπάει μία υπόσχεση που είχε κάνει πριν 5 χρόνια για δωρεάν αποθήκευση. Ο λόγος, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη αποδοχή, καθώς έχουν ανέβει συνολικά πάνω από 4 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες στην υπηρεσία.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 17 =