αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέλος ο CEO του Playstation. Αποχωρεί εντελώς από την εταιρία μετά από 27 χρόνια

Τέλος ο CEO του Playstation. Αποχωρεί εντελώς από την εταιρία μετά από 27 χρόνια

Όπως ανακοίνωσε η Sony Corporation, ο John (Tsuyoshi) Kodera είναι ο νέος πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, ξεκινώντας άμεσα τα νέα του καθήκοντα. Ο επικεφαλής του PlayStation μέχρι τώρα, Andrew House, θα σταματήσει σταδιακά την επιχειρησιακή διαχείριση της εταιρείας, αλλά θα παραμείνει Πρόεδρος κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους για να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση.

Ο Kodera ξεκίνησε την καριέρα του στην Sony πριν 25 χρόνια και το 2013 έγινε πρόεδρος του Sony Network Entertainment. Έχει δουλέψει στα PlayStation Store, PlayStation Plus και PlayStation Now, τα οποία αποτελούν βασική πηγή εσόδων για το PlayStation τα τελευταία χρόνια. Πλέον ο ρόλος του θα είναι η διαχείριση των τμημάτων παιχνιδιών και διαδικτυακών υπηρεσιών της Sony και έτσι θα δίνει τις αναφορές του απευθείας στον CEO της εταιρίας, Kaz Hirai.

Από την άλλη, όπως σημειώνει το Unboxholics.com, ο House που εργάζεται τα τελευταία 27 χρόνια στην εταιρία και ως ένα βαθμό θεωρείται υπεύθυνος για την τεράστια επιτυχία του PS4, αποχωρεί εξολοκλήρου από τη Sony για να κυνηγήσει νέες προκλήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + thirteen =