αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος εποχής: Η ελληνική ομάδα της Beat, δεν διαχειρίζεται πλέον την εφαρμογή στη χώρα μας

Τέλος εποχής: Η ελληνική ομάδα της Beat, δεν διαχειρίζεται πλέον την εφαρμογή στη χώρα μας

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στο εσωτερικό της γνωστής εφαρμογής Beat- σε ό,τι αφορά την λειτουργία της στην Ελλάδα. Πλέον η ελληνική ομάδα που «έτρεχε» την εφαρμογή όσο αυτή πορευόταν αυτόνομη, δεν έχει στα χέρια της την διαχείριση σε ότι αφορά την χώρα μας. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ιδρυτής της Beat, Νίκος Δρανδάκης.

Σε δήλωση του σχετικά με το The Orbit, δηλαδή τα πολυτελή νέα γραφεία της εταιρίας στην Λ. Κηφισιάς, ο γνωστός επιχειρηματίας σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα: «Πάνω από 700 εργαζόμενοι συνολικά, και οι μισοί από αυτούς θα εργάζονται από το Orbit. Το Beat είναι διαθέσιμο και λειτουργεί σε 22 πόλεις σε όλη τη Ν. Αμερική (χωρίς την Ελλάδα πλέον την οποία δεν διαχειριζόμαστε), εξυπηρετεί σχεδόν ένα εκατομμύριο διαδρομές κάθε μέρα που περνάει(!), με εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ ετήσια καθαρά έσοδα».

Η διαχείριση της ελληνικής version της Beat, έχει περάσει προφανώς στον Όμιλο Daimler. Σημειώνεται ότι ο Γερμανικός Όμιλος εξαγόρασε το 100% της Taxibeat ΕΠΕ, το 2017. H εξαγορά είχε γίνει μέσω της θυγατρικής του Ομίλου, MyTaxi, η οποία δραστηριοποιείται στο ίδιο πεδίο με την Beat.

Υπενθυμίζεται ότι η Beat ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2011 (με το όνομα Taxibeat).

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πάντως, αρκετοί είναι οι χρήστες στην Ελλάδα που εκφράζουν παράπονα για την λειτουργία της Beat. Με πολλούς από αυτούς να κάνουν λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις κατά την διαδικασία εξεύρεσης ταξί. Από την πλευρά της η εταιρία, απαντώντας στα σχετικά παράπονα χρηστών στα Online Stores, απέδωσε τις δυσλειτουργίες αυτές σε «υπερβολικό φόρτο εργασίας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =