αρχικηVIRALΣωτήρης Τσαφούλιας: «Οι επιτυχίες μας κλειδώνουν και μας φυλακίζουν. Ενώ οι αποτυχίες, σε πεισμώνουν και πας παρακάτω»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι επιτυχίες μας κλειδώνουν και μας φυλακίζουν. Ενώ οι αποτυχίες, σε πεισμώνουν και πας παρακάτω»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως σκηνοθέτης, το «Έτερος Εγώ», και άλλα.

Σε ερώτηση για το πως διαχειρίστηκε την επιτυχία του Έτερος Εγώ και αν ένιωσε άγχος για το επόμενο βήμα, ο ίδιος εξήγησε ότι δεν το σκέφτηκε πολύ εσωτερικά με τον εαυτό του. «Αν το κάνεις αυτό τέλειωσες. Όπως λέω συχνά, οι επιτυχίες μας, μας κλειδώνουν και μας φυλακίζουν. Ενώ οι αποτυχίες, σε πεισμώνουν και πας παρακάτω.

Στην επιτυχία λες κάτσε τώρα πέτυχα, είμαι βραβευμένος, και μπορεί να κάνεις πάρα πολύ καιρό για να κάνεις κάτι. ‘Η μπορεί να κλειδωθείς σε αυτό και να μην ξανά κάνεις τίποτα ποτέ. Όχι, εγώ δεν το βλέπω ως προσωπική επιτυχία. Επιλέγω ιστορίες που θεωρώ ότι είναι ωραίες για να τις μοιραστώ με τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το είδος, την θεματολογία ή τον βαθμό δυσκολίας» τόνισε.

«Το πίσω πάει πέρασε, δεν με αφορά», καταλήγει.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το σενάριο του Έτερος εγώ το διόρθωσε 21 φορές γιατί κάθε φορά που το διαβάζεις βρίσκεις μικρά κενά και αδυναμίες. Άρα όλο κάτι βελτιώνεις για να κάνεις την ιστορία πιο άρτια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέκα φράσεις του Σωτήρη Τσαφούλια που θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + eleven =