αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣχόλια… στα αποτελέσματα αναζήτησης: Η νέα λειτουργία που δοκιμάζει η Google

Σχόλια… στα αποτελέσματα αναζήτησης: Η νέα λειτουργία που δοκιμάζει η Google

Η Google θεωρεί, ότι τα σχόλια των απλών χρηστών αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια και πιστεύει ότι θα μπορούσαν να βρουν το δρόμο τους και στη μηχανή αναζήτησης Google Search.

Αναφορές δείχνουν, ότι η εταιρεία πραγματοποιεί δοκιμές με ορισμένους χρήστες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να αφήνουν σχόλια στα αποτελέσματα αναζήτησης που αφορούν αθλητικά γεγονότα για την ώρα ως έναν τρόπο δοκιμής του νέου αυτού χαρακτηριστικού. Το σύστημα σχολιασμού μοιάζει με αυτό του YouTube με τους άλλους χρήστες να μπορούν να δίνουν θετική ή αρνητική ψήφο στο σχόλιο σου.

Δεν είναι γνωστό κατά πόσο θα βοηθήσει η προσθήκη συστήματος σχολιασμού στην μηχανή αναζήτησης και πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που γίνεται μόνο σε περιορισμένο αριθμό χρηστών αλλά και σε συγκεκριμένη κατηγορία ειδήσεων.

Τέλος, εκτός από την ποιότητα αυτών των σχολίων, ανησυχητικός παράγοντας είναι και το ενδεχόμενο να γίνει ακόμη πιο μπερδεμένο το περιβάλλον χρήσης κάτι το οποίο θα έφερνε περαιτέρω προβλήματα.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =