αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣχέδια της Μαριάννας Λάτση για μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα

Σχέδια της Μαριάννας Λάτση για μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα

Τη συμμετοχή της σε μεγάλες και σύγχρονες επενδύσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα τα αμέσως επόμενα χρόνια και θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας εξετάζει η οικογένεια της Μαριάννας Λάτση, όπως αναφέρει το Newmoney.gr.

Η οικογένεια της Μαριάννας Λάτση, με την απόφαση της να αποχωρήσει από την Lamda Development, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον επενδυτικό της σχεδιασμό, που παραμένει ελληνοκεντρικός και εστιασμένος στις σύγχρονες προσκλήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η απόφαση για πώληση της συμμετοχής στη Lamda συνδέεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, με τη στρατηγική συμφωνία που έχει επέλθει μεταξύ των μελών της Οικογένειας Λάτση για τον σταδιακό διαχωρισμό συγκεκριμένων, κοινών μέχρι σήμερα επενδυτικών δραστηριοτήτων, οι περισσότερες εκ των οποίων είχαν την αφετηρία τους στον Ιδρυτή του Ομίλου, Γιάννη Λάτση.

Στο πλαίσιο αυτό, η αρχή έγινε το 2019 με την πλήρη απόκτηση του ναυτιλιακού βραχίονα του Ομίλου, τον οποίο πλέον διευθύνει ο Πάρις Κασιδόκωστας- Λάτσης, και τη ταυτόχρονη αποχώρηση της οικογένειας της Μαριάννας από την τράπεζα EFG International στην Ελβετία. Η διαφοροποίηση των επενδυτικών προτεραιοτήτων, σχεδίων και της στρατηγικής κάθε βραχίονα μιας μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας είναι συνήθης πρακτική -ειδικότερα όταν οι νέες γενιές αναλαμβάνουν τα ηνία.

Το Ελληνικό είναι ένα έργο εθνικής εμβέλειας με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία, που όλη η οικογένεια Λάτση, ενωμένη και απολύτως συντονισμένα, παρά τις πολλές δυσκολίες που υπήρξαν από το 2012, το έφερε στο σημείο εκκίνησής του, όπου βρίσκεται σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες. Και με αυτή την έννοια, η χρονική στιγμή που επελέγη για την αποχώρηση από τη Lamda είναι η ενδεδειγμένη, διότι τώρα έχουν αρθεί όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και το Ελληνικό ξεκινά απρόσκοπτα. Η παρουσία των οικογενειών του Σπύρου και της Μαργαρίτας Λάτση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτελούν την ισχυρότερη εγγύηση για την ποιότητα εκτέλεσης του έργου αλλά και για τους παλαιούς και νέους μετόχους της Lamda Development.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − twelve =