αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. πωλήθηκε έναντι 660.000 δολάρια

Σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. πωλήθηκε έναντι 660.000 δολάρια

Η παράνοια συνεχίζεται. Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2019, όταν πωλήθηκε ένα αντίτυπο του Super Mario Bros. για το NES σε μια τιμή που ξεπέρασε για λίγο τα $100,000. Τον περασμένο Ιούλιο ξεπεράστηκε αυτή η τιμή για μερικές χιλιάδες δολάρια, διότι κάποιος έδωσε $114,000 και το Νοέμβριο καταγράφηκε μια ακόμα μεγαλύτερη τιμή από τον οίκο Heritage Auctions, αλλά για το Super Mario Bros. 3.

Η τιμή του Νοεμβρίου ήταν $156,000 και τότε θεωρήσαμε ότι κάπου εδώ θα είναι το ταβάνι ή τουλάχιστον οι επόμενες δημοπρασίες θα κινούνται σε αυτά τα επίπεδα με πολύ μικρές αυξήσεις. Γράψτε λάθος. Βασικά, τι λάθος, εδώ μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Μόλις 4 μήνες πέρασαν και το σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. πωλήθηκε σε τετραπλάσια τιμή, αφού έφτασε τα $660,000!

super-mario-bros-record-1.jpg

Η Heritage Auctions προσπαθεί να δικαιολογήσει την κατάσταση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το αντίτυπο είναι ακόμα σε “παρθένα” κατάσταση:

Δεν είναι απλά το καλύτερο σφραγισμένο πακέτο με διάτρητη χαρτονένια καρτέλα, αλλά ταυτόχρονα και το παλαιότερο αντίτυπο Super Mario Bros. που είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να προσφέρουμε. Είναι μόλις η 4η έκδοση Super Mario Bros. που μπήκε στην παραγωγή και μάλιστα σε περιορισμένο αριθμό.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 9 =