αρχικηVIRALΣυνωστισμός σε Ερμού και Mall για ένα ρολόι Omega των… 7.000 ευρώ με τιμή 250 ευρώ

Συνωστισμός σε Ερμού και Mall για ένα ρολόι Omega των… 7.000 ευρώ με τιμή 250 ευρώ

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν… στην ουρά έξω από τα καταστήματα της γνωστής εταιρείας ρολογιών, Swatch, το Σάββατο που μας πέρασε και εν μέσω τριημέρου, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ρολόι με λιανική τιμή πώλησης στα 250 ευρώ. Τι το ιδιαίτερο είχε το συγκεκριμένο ρολόι; Όπως εξηγεί το Capital.gr, ουσιαστικά είναι ένα πιστό αντίγραφο του διάσημου ρολογιού της Omega, Speedmaster, στην οικονομική του εκδοχή και μάλιστα έφερε διπλή υπογραφή των δύο εταιρειών κοινών συμφερόντων, της Omega και της Swatch.

Όλα τα ρολόγια που κυκλοφόρησαν φέρουν το διπλό λογότυπο Omega X Swatch, καθώς και τo λογότυπο Speedmaster αλλά και το νέο λογότυπο MoonSwatch, που αποτελεί την παραλλαγή του Moon Watch όπως είναι γνωστό το μοντέλο του συγκεκριμένου ρολογιού από την Omega. Για λόγους καταγραφής, η φωτογραφία που βλέπετε στο συγκεκριμένο άρθρο προέρχεται από ανάρτηση διαφόρων χρηστών στο Facebook και προέρχεται από το κατάστημα της Swatch στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα. Σύντομα μάλιστα τα αποθέματα των συγκεκριμένων ρολογιών που κυκλοφόρησαν το Σάββατο σε 11 διαφορετικές αποχρώσεις, εξαντλήθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στα δύο εξουσιοδοτημένα καταστήματα που διατηρεί η Swatch στην οδό Ερμού και στο The Mall Athens οι ουρές των υποψήφιων αγοραστών ενός από τα ρολόγια που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά σχηματίζονταν από αρκετά νωρίς το πρωί του Σαββάτου και μάλιστα εν μέσω τριημέρου της 25ης Μαρτίου, όπου αρκετά μεγάλο μέρος των Ελλήνων εξέδραμαν σε εξοχικά και κοντινούς ή λιγότερο κοντινούς προορισμούς. Εκτός από την Ελλάδα, στη Γενεύη της Ελβετίας, χώρας καταγωγής της Swatch και της Omega, οι ουρές σχηματίζονταν από νωρίς το πρωί, ενώ λόγω των χαοτικών καταστάσεων που προκλήθηκαν έγιναν και συλλήψεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Swatch Group στο οποίο ανήκει και η Omega, προκειμένου να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου για τα ρολόγια που παράγει, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μία αίσθηση πολυτέλειας, ενός ρολογιού που κοστίζει στην παραδοσιακή του έκδοση με ατσάλινη κάσα και μπρασελέ και αποκλειστικά με το λογότυπο της Omega στο καντράν του, περί τα 6.900 ευρώ αυτή τη στιγμή, ενώ στην κοινή έκδοση των Omega και Swatch η τιμή του είναι 250 ευρώ. Σημειώνεται ότι το “φθηνό” Omega Χ Swatch αντί για ατσάλινη κάσα και μπρασελέ, είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό, ενώ σε σχέση με το πρωτότυπο ρολόι που έχει αυτόματο μηχανισμό και η λειτουργία του τροφοδοτείται με το κούρδισμα, το συγκεκριμένο ρολόι λειτουργεί με τη χρήση μίας μπαταρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 17 =