αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣυνεχίζουν να ανοίγουν καφετέριες, ψησταριές και άλλα- Συνολικά 233 συλλήψεις μέχρι τώρα

Συνεχίζουν να ανοίγουν καφετέριες, ψησταριές και άλλα- Συνολικά 233 συλλήψεις μέχρι τώρα

Παρά την σχετική απαγόρευση σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης (και όχι μόνο), οι οποίοι ανοίγουν τις επιχειρήσεις τους.

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο τύπου της Αστυνομίας, από την προηγούμενη Πέμπτη (12/3) έως και χθες, Σάββατο, έχουν βεβαιωθεί 222 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και έχουν συλληφθεί 233 άτομα. Σύμφωνα με την αναλυτική λίστα, οι περισσότερες παραβάσεις καταγράφηκαν στην Αττική (94) ενώ ακολουθούν περιοχές στην δυτική Ελλάδα (34) και την κεντρική Μακεδονία (13). Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους – καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λπ – για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν: (94) στην Αττική, (36) στη Δυτική Ελλάδα, (13) στην Κεντρική Μακεδονία, (11) στη Θεσσαλία, (11) στα Ιόνια Νησιά, (10) στην Κρήτη, (10) στη Θεσσαλονίκη, (10) στο Νότιο Αιγαίο, (10) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, (9) στην Πελοπόννησο, (6) στη Δυτική Μακεδονία, (6) στη Στερεά Ελλάδα, (4) στο Βόρειο Αιγαίο και (3) στην Ήπειρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 16 =