αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Συνεχίζουμε να λειτουργούμε. Υπάρχει ζηλοφθονία»: Απρόσμενη ανακοίνωση από το «σφραγισμένο» Aqua Fun Park

«Συνεχίζουμε να λειτουργούμε. Υπάρχει ζηλοφθονία»: Απρόσμενη ανακοίνωση από το «σφραγισμένο» Aqua Fun Park

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε για την απόφαση που έβγαλε το Υπουργείο Τουρισμού το οποίο διέταξε την σφράγιση του Aqua Fun Park, από την ερχόμενη Δευτέρα 19/8.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του πάρκου αναψυχής στο επίσημο site του, φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να κλείσει. Τι αναφέρει η εταιρία που διαχειρίζεται το Aqua Fun Park:

«Το Aqua Fun Park συνεχίζει να λειτουργεί και θα λειτουργεί προσηκόντως και με απόλυτη ασφάλεια για τους επισκέπτες του. Κάθε αντίθετη φήμη διαρρέεται από αισθήματα ζηλοφθονίας σε πείσμα αυτών που θέλουν το αντίθετο, οι ενέργειες δε των ανταγωνιστών της επιχείρησής μας, οι οποίες διαβάλλουν την επιχειρηματική δράση της εταιρείας μας και πλήττουν την άριστη φήμη της, θα ερευνηθούν κατά τον νόμο από τη δικαιοσύνη, η οποία θα κρίνει όχι μόνο τους αυτουργούς, αλλά και όλους όσους συνέπραξαν μαζί τους και διευκόλυναν τη σε βάρος της εταιρείας μας ζημιογόνα δράση τους. Εμείς στέλνουμε παντού τις ευχές μας και σας περιμένουμε στο πάρκο μας να γιορτάσουμε μαζί την γιορτή της Παναγίας την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019».

Μάλιστα, βλέπουμε ότι προσφέρει και ειδική έκπτωση 50% ως αύριο 16 Αυγούστου. Μένει να δούμε βέβαια τι θα γίνει στην πράξη. Το Υπουργείο Τουρισμού, στο έγγραφο με το οποίο ζητά την σφράγιση του πάρκου, επικαλείται σειρά λόγων, μεταξύ των οποίων:

-Την έλλειψη πιστοποίησης από φορέα ο οποίος θα μπορούσε να βεβαιώσει ότι οι εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς για το κοινό που τις χρησιμοποιεί. Οπως αναφέρεται σχετικά, η εκπρόσωπος της εταιρείας επέδειξε ως Βεβαίωση Πιστοποίησης έγγραφο του φορέα ΤUV Hellas. Ομως, η ίδια η TUV όταν ρωτήθηκε, απάντησε στις 6/8/2019 ότι το έγγραφο «δεν ενέχει θέση βεβαίωσης πιστοποίησης αλλά έκθεσης περιοδικού ελέγχου». Λέει δηλαδή ότι πραγματοποίησε έλεγχο και κατέγγραψε σε Εκθεση «σχόλια και παρατηρήσεις αναφορικά μέ εκκρεμείς απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες, καθώς η εν λόγω εγκατάσταση είναι πεπαλαιωμένη».

-Προβλήματα στο καθεστώς μίσθωσης του χώρου ο οποίος ανήκει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου – Κλειστών. Οπως αναφέρεται στα σχετικά της απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού, η Ιερα Μονή διαμαρτύρεται σε εξώδικό της (1/8/2019) λέγοντας ότι η εταιρεία που λειτουργεί την εγκατάσταση της είναι άγνωστη και δεν έχει σχέση με τους συμμισθωτές του ακινήτου.

-Προβλήματα στο καθεστώς μίσθωσης του χώρου ο οποίος ανήκει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου – Κλειστών. Οπως αναφέρεται στα σχετικά της απόφασης του Υπουργείου Τουρισμού, η Ιερα Μονή διαμαρτύρεται σε εξώδικό της (1/8/2019) λέγοντας ότι η εταιρεία Goldwater MON.IKE που λειτουργεί την εγκατάσταση, της είναι άγνωστη και δεν έχει σχέση με τους δύο συμμισθωτές του ακινήτου

-Οπως προκύπτει από τα αναφερόμενα, οι δύο συμμισθωτές είχαν αρχικώς εκμισθώσει από κοινού τον χώρο ως συνέταιροι στην επιχείρηση με τις νεροτσουλήθρες. Ομως ο ένας επιχείρησε να εμφανισθεί ως υπεκμισθωτής στην Goldwater, αν και στο αρχικό συμφωνητικό μίσθωσης, αναφερόταν ότι συμμετέχουν σε ποσοστό 50% έκαστος «χωρίς να δύναται ένας εξ αυτών, μεμονωμένα να συνάψει οιαδήποτε σύμβαση-υπεκμίσθωση». Είναι προφανές ότι επιχειρήθηκε αδειοδότηση της επιχείρησης και μάλιστα ως «παράρτημα» του ξενοδοχείου KATRINA που λειτουργεί λίγα μέτρα παρακάτω, στον Σκαραμαγκά.

-Στα σχετικά της απόφασης σφράγισης, αποκαλύπτεται επίσης ότι ο έτερος εκ των αρχικών συνεταίρων, προχώρησε σε καταγγελίες προς την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Αττικής στις 23, 24 και 25 Ιουλίου 2019 καταγγέλοντας ελλείψεις στα απαιτούμενα παραστατικά, συμβόλαια και δικαιολογητικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − twelve =