αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣυνεχίζεται το μπαράζ απολύσεων στην Workable

Συνεχίζεται το μπαράζ απολύσεων στην Workable

Σε συνολικά 24 απολύσεις έχει προχωρήσει μέχρι τώρα η Workable εν μέσω πανδημίας, έτσι όπως αυτές προκύπτουν από την ενημέρωση που έκανε χτες προς τους εργαζομένους ο CEO της εταιρίας, Νίκος Μωραϊτάκης. Όπως είχαμε γράψει στο It’s Possible, το πρώτο κύμα απολύσεων (11 απολύσεις) είχε γίνει μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.

Πλέον η Workable έχει μειώσει κατά 9% το προσωπικό της.

Ο CEO της Workable ανέφερε στη σχετική ενημέρωση προς τους εργαζομένους, ότι η εταιρεία πέρα τον απολύσεων προχωρά σε δραστική περικοπή των λειτουργικών της εξόδων μειώνοντας συνδρομές σε υπηρεσίες και προχωρώντας σε επαναδιαπραγματεύσεις ενοικίων.

Μάλιστα ανακοίνωσε ότι η εργασία από το σπίτι που επεκτάθηκε στην εταιρία λόγω της πανδημίας παγιώνεται ως πρακτική.

Ο κ. Μωραϊτάκης ανέφερε πως δεν υπάρχουν σχέδια για επιπλέον απολύσεις το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι παραμένουν ανήσυχοι, καθώς ο CEO όλο το προηγούμενο διάστημα τους διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απολύσεων, επισημαίνοντας ότι η εταιρία είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Κάτι που φυσικά ανατράπηκε μέσα στην περασμένη εβδομάδα, όταν ξεκίνησαν οι πρώτες μαζικές απολύσεις.

Σημειώνεται ότι η Workable από την ίδρυση της το 2012 έως και σήμερα έχει συγκεντρώσει κεφάλαια άνω των 80 εκατ. δολαρίων από επενδυτές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 9 =