αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣυνεχίζει την επέκταση του δικτύου της: 6 νέα καταστήματα για την Οptima bank

Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της: 6 νέα καταστήματα για την Οptima bank

Συνεπής απέναντι στο πλάνο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της και παρά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού που ανέστειλε τις επενδυτικές πρωτοβουλίες χιλιάδων επιχειρήσεων, η Optima bank -όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της- παραμένει προσηλωμένη στον επιχειρησιακό της σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, θα έχει ολοκληρώσει το άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων μέχρι τα μέσα Μαΐου. Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, άνοιξε τις πόρτες του 27 Απριλίου και είναι το πρώτο εκτός Αθηνών. Νέα καταστήματα άνοιξαν επίσης σε Αθήνα (Πανεπιστημίου), Χαλάνδρι και Νίκαια. Στις 11 Μαΐου θα ανοίξουν ακόμα δύο, σε Άνω Πατήσια και το δεύτερο εκτός Αθηνών στην Κόρινθο.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, με σταθερά και αξιόπιστα βήματα ανάπτυξης, η Optima bank μέσα σε μόλις λίγους μήνες κατάφερε να ενισχύσει δυναμικά το δίκτυό της. Ακολουθώντας πιστά το επενδυτικό της πλάνο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και τους πελάτες της, η Optima bank αυξάνει πλέον τον αριθμό καταστημάτων της σε 14. Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 στο Ψυχικό, ακολούθησαν τον Δεκέμβριο 3 νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι και Ηλιούπολη, 2 καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Νέα Σμύρνη τον Ιανουάριο του 2020, και στη συνέχεια τα νέα καταστήματα Παλαιού Φαλήρου τον Φεβρουάριο και Καλλιθέας τον Μάρτιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Optima bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε: “Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η μεθοδική δουλειά και ο λεπτομερής σχεδιασμός μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Την πρώτη μέρα λειτουργίας μας δεσμευτήκαμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και δεν θα μπορούσαμε παρά να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας αυτή, που δώσαμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία.

Ακολουθούμε με προσήλωση και ευθύνη τον επενδυτικό μας σχεδιασμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, παρά τις δύσκολες στιγμές για την οικονομία μας, γιατί μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη στη χώρα θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την κρίση αλώβητοι”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − five =