αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣυνδρομητές της Vodafone αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο ίντερνετ- Την «έπεσαν» στην εταιρία στα social media

Συνδρομητές της Vodafone αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο ίντερνετ- Την «έπεσαν» στην εταιρία στα social media

Προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλοί συνδρομητές της Vodafone τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, καταγράφονται προβλήματα κυρίως στο ίντερνετ, αλλά και στο δίκτυο της σταθερής.

Η εταιρία αναγκάστηκε να βγάλει δύο ανακοινώσεις, μέσα από την επίσημη Σελίδα της στο Facebook. «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι περιορισμένος αριθμός συνδρομητών μας σταθερής τηλεφωνίας, ενδέχεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στις υπηρεσίες του Internet, και ειδικότερα με την πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Οι τεχνικές μας ομάδες εργάζονται για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Σας ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση», αναφέρει η Vodafone στην πρώτη ανακοίνωση.

Ενώ στην δεύτερη ανακοίνωση, σημείωνει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από άμεση κινητοποίηση των τεχνικών ομάδων μας, η πρόσβαση στο διαδίκτυο αποκαθίσταται σταδιακά. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση».

Κάτω από τα δύο posts της εταιρίας πάντως, έχουν αναρτηθεί πολλά σχόλια αγανακτισμένων συνδρομητών, οι οποίοι ζητούν εξηγήσεις από την εταιρία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι περιορισμένος αριθμός συνδρομητών μας σταθερής τηλεφωνίας, ενδέχεται να αντιμετωπίζει…

Gepostet von Vodafone Greece am Montag, 20. Januar 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από άμεση κινητοποίηση των τεχνικών ομάδων μας, η πρόσβαση στο διαδίκτυο αποκαθίσταται σταδιακά. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

Gepostet von Vodafone Greece am Montag, 20. Januar 2020

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 6 =