αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτρατηγική κίνηση από την Green Cola με φόντο τη στέβια

Στρατηγική κίνηση από την Green Cola με φόντο τη στέβια

Η κινητικότητα στον χώρο των αναψυκτικών συνεχίζεται. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Coca Cola για είσοδο της στον χώρο των αναψυκτικών με στέβια, ο πρώτος παίκτης που άνοιξε την συγκεκριμένη αγορά, η Green Cola ανακοίνωσε την Πέμπτη την στρατηγική επιχειρηματική συμφωνία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό STEVIA HELLAS COOP, με στόχο την αξιοποίηση της ελληνικής στέβια στην παρασκευή μέρους των αναψυκτικών της.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Green Cola: Το φιλόδοξο εγχείρημα που ξεκινά με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δύο Ελληνικών δυναμικών επιχειρήσεων, χαρακτηρίζει το κοινό όραμα που οι άνθρωποί τους μοιράζονται, σχεδιάζοντας μαζί την επόμενη μέρα στο γεμάτο δυσκολίες επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό αφορά στην αποκλειστική συνεργασία με την Green Cola Hellas, με στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση της ελληνικής παραγωγής στέβια στο αναψυκτικό Green Cola και τα άλλα αναψυκτικά της εταιρείας καθώς και στην ενίσχυση της προσπάθειας για την προοδευτική αύξηση και προσέλκυση Ελλήνων παραγωγών που θα εισέλθουν στο σχήμα του Συνεταιρισμού.

Η σύμπραξη αυτή φιλοδοξεί, παράλληλα, να αναδείξει τη σημασία αλλά και την ανάγκη της στήριξης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, από όσες εταιρείες συνεχίζουν να παράγουν και να επιχειρούν στην Ελλάδα, ως μια έμπρακτη απόδειξη της στήριξης της ίδιας της χώρας.

Τόσο η Green Cola Ηellas όσο και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Στέβια Ελλάς», γεννήθηκαν μέσα στην κρίση και έχουν καταφέρει, μέσα σε λίγα χρόνια από την ίδρυσή τους να αναπτύσσονται, με βάση την καινοτομία και να είναι πλήρως ανταγωνιστικοί ακόμη και απέναντι σε πολυεθνικές εταιρείες. Η σύμπραξή τους εκφράζει και τον βασικό προσανατολισμό και των δύο πλευρών για ανάπτυξη μέσα από συνέργειες.

Για την έναρξη της συνεργασίας, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Green Cola Hellas κ. Γιάννης Χήτος τόνισε, «Η φιλοσοφία της ίδρυσης της Green Cola, η ιδέα στην οποία στηρίχθηκε το εγχείρημα, δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία καινοτόμων αναψυκτικών με φυσικά γλυκαντικά από το φυτό στέβια. Η νέα μας συνεργασία με τον μοναδικό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο Συνεταιρισμό ο οποίος καλλιεργεί στέβια, STEVIA HELLAS COOP , αφορά στην επιδίωξή μας να διευρύνουμε τη δυναμική του δικτύου της ελληνικής παραγωγής στέβια, ώστε να μπορούμε να αξιοποιούμε την ελληνική πρώτη ύλη για την παραγωγή μας. Για εμάς είναι σαν να δημιουργούμε από κοινού την επόμενη μέρα, με αμοιβαίο όφελος τόσο για την πρωτογενή παραγωγή όσο και για όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.».

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο