αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτο WhatsApp θα μπορείς να στέλνεις και αυτοκαταστρεφόμενες εικόνες (αν ενδιαφέρεσαι)

Στο WhatsApp θα μπορείς να στέλνεις και αυτοκαταστρεφόμενες εικόνες (αν ενδιαφέρεσαι)

Τον περασμένο Νοέμβριο ενσωματώθηκε η λειτουργία των αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων στην υπηρεσία WhatsApp και τώρα ετοιμαζόμαστε για μια αντίστοιχη λειτουργία που αφορά τις εικόνες.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα WABetaInfo, οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται εικόνες μέσα από την υπηρεσία που θα είναι ορατές τόσο για αυτούς, όσο και για τους παραλήπτη για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι να βγουν έξω από τη συγκεκριμένη συνομιλία. Οι παραλήπτες θα ενημερώνονται εξαρχής ότι η συγκεκριμένη εικόνα θα είναι διαθέσιμη για λίγο.

whatsapp-selfdestruct.jpg

Επιπλέον, η υπηρεσία WhatsApp δεν θα επιτρέπει την εξαγωγή των αυτοκαταστρεφόμενων εικόνων (για παράδειγμα αποθήκευση ή διαμοιρασμός σε άλλη πλατφόρμα). Δεν έχει γίνει γνωστό, βέβαια, αν θα μπορείς να βγάλεις screenshot και αν ναι, αν θα υπάρχει κάποιου είδους ενημέρωση για τον αποστολέα της εικόνας.

Η αλήθεια είναι ότι για να έχει πραγματικό νόημα η χρήση των αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων και εικόνων, θα πρέπει να αποτρέπεται η λήψη screenshot. Διαφορετικά, δεν έχει κανένα νόημα η εφαρμογή τους πέραν μιας ψευδαίσθησης ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + eight =