αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτο τραπέζι των συζητήσεων νέο μέτρο για διόδια… στο κέντρο της Αθήνας (Ηχητικό)

Στο τραπέζι των συζητήσεων νέο μέτρο για διόδια… στο κέντρο της Αθήνας (Ηχητικό)

Ένα ιδιαίτερο μέτρο φαίνεται ότι επεξεργάζεται η Κυβέρνηση. Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μίλησε στο ραδιόφωνο του Σκάι για την κίνηση στο κέντρο της Αθήνα και για τα μέτρα που θα παρθούν. Σε ερώτηση λοιπόν για το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέτρο που ισχύει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων.

«Θα συζητήσουμε και θα δούμε. Τίποτα δεν αποκλείεται» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο υπουργός έκανε λόγο για μείωση σε ποσοστό 50% των αδειών μετακίνησης στον δακτύλιο, ενόψει της επαναλειτουργίας του μέτρου, η οποία θα γίνει κανονικά, όπως διαβεβαίωσε, από τις 25 Οκτωβρίου.

Διευκρίνισε ότι ελεύθερα θα κινούνται τα υβριδικά οχήματα και τα οχήματα με κινητήρες euro 6 , ενώ επεσήμανε ότι από το σύνολο των αδειών που είχαν μέχρι σήμερα δοθεί, θα υπάρξει μείωση κατά 50%.

Για την κατάσταση στα μέσα μεταφοράς, τόνισε ότι βρίσκονται σε ένα στάδιο προσαρμογής ακόμα και ανέφερε ότι ήδη γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά για αύξηση των λεωφορείων ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη διεύρυνση σταδιακά των ορίων του μικρού δακτυλίου.

Επίσης προανήγγειλε σταδιακά και τη λήψη άλλων, πρόσθετων, μέτρων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 5 =