αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτο τραπέζι το άνοιγμα των γυμναστηρίων και κινηματογράφων νωρίτερα- Ποιες ημερομηνίες εξετάζονται

Στο τραπέζι το άνοιγμα των γυμναστηρίων και κινηματογράφων νωρίτερα- Ποιες ημερομηνίες εξετάζονται

Νωρίτερα είναι πιθανό να ανοίξουν τα γυμναστήρια και τα σινεμά. Μέγαρο Μαξίμου και οικονομικό επιτελείο έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Εθνους, ζητήσει από την Επιτροπή Επιδημιολόγων υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα υπό ποιους υγειονομικούς όρους θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η ταχύτερη επαναλειτουργία των γυμναστηρίων, που αφορά μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα. Κυβερνητικά στελέχη αφήνουν να εννοηθεί πως η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα περί τις 2 εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία, ήτοι γύρω στις 15 Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στην κυβέρνηση προσανατολίζονται να διευκολύνουν την παράταση της αναστολής λειτουργίας των μεγάλων αλυσίδων στο συγκεκριμένο χώρο κατά πληροφορίες έως τις 28 Αυγούστου, συμμεριζόμενοι τον προβληματισμό των επιχειρηματιών για το πως θα διατηρήσουν τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας παρά τον αναμενόμενα μειωμένο τζίρο, απόρροια των αυστηρών υγειονομικών κανόνων.

Στο ίδιο πλαίσιο, Μέγαρο Μαξίμου και Υπουργείο Ανάπτυξης εκτιμούν πως οι θετικοί επιδημιολογικοί δείκτες επιτρέπουν το… πρόωρο άνοιγμα κινηματογράφων, πιθανώς από τις 6 Ιουνίου, αλλά και την τέλεση γάμων και λοιπών συναφών δεξιώσεων από το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + fifteen =