αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτο σφυρί ξανά η κατοικία του Γλου στην Καστέλλα με θέα στη θάλασσα

Στο σφυρί ξανά η κατοικία του Γλου στην Καστέλλα με θέα στη θάλασσα

Για δεύτερη φορά αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπη με το ηλεκτρονικό σφυρί η κατοικία του Γεώργιου Γλου και της συζύγου του Μαρίας Τριαντοπούλου στην Καστέλλα του Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει προσπάθεια εκποίησης για το εν λόγω ακίνητο, ωστόσο, δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος αγοραστής ενώ στη συνέχεια ο πλειστηριασμός τέθηκε σε αναστολή.

Αυτή την φορά, έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει εκ νέου το σφυρί στις 28 Ιουλίου με την τιμή πρώτης προσφοράς να παραμένει στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Τον πλειστηριασμό επισπεύδει η υπό ειδική εκκαθάριση Probank ενώ η κατάσχεση έγινε για οφειλή 150.000 ευρώ, η οποία αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου ποσού.

Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 329,14 τ.μ., το οποίο εντοπίζεται στην Καστέλα με πρόσοψη επί της λεωφόρου Παπαναστασίου και στο οποίο έχει κατασκευαστεί μια μονοκατοικία 4 επιπέδων με συνολική επιφάνεια 619 τ.μ..

ακινητο γλου

Η θέα στον Σαρωνικό

Διαθέτοντας εξαιρετική θέα στην θάλασσα, η πολυεπίπεδη κατοικία έχει ανεγερθεί με βάση την οικοδομική άδεια που εκδόθηκε το 2004 από την πολεοδομία Πειραιά.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, πρόκειται για ένα κτίριο συμβατικής κατασκευής με φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται, έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά, όπως πέτρα και μάρμαρο, είναι καλής αισθητικής ενώ διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς το Σαρωνικό κόλπο λόγω της προνομιακής του τοποθεσίας.

Συγκεκριμένα, αν και εντοπίζεται δεύτερο από τη θάλασσα, ωστόσο λόγω εδαφικών κλίσεων, διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς τον Σαρωνικό ενώ βρίσκεται πίσω από κτίρια δημόσιου συμφέροντος, όπως για παράδειγμα το δημοτικό κολυμβητήριο της Καστέλλας.

Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το παραλιακό μέτωπο και γενικά τοποθετείται σε μία εκ των καλύτερων θέσεων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Πρόκειται για μια περιοχή άρτια ανεπτυγμένη, η οποία διαθέτει σε εύλογη απόσταση όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − nine =