αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτο δρόμο της Apple: Η Samsung πιθανότατα θα βγάλει το S8 χωρίς την «παλιά» θύρα ακουστικών

Στο δρόμο της Apple: Η Samsung πιθανότατα θα βγάλει το S8 χωρίς την «παλιά» θύρα ακουστικών

Η θύρα ακουστικών των 3,5 χιλιοστών φαίνεται ότι είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο έχει αρχίσει ήδη να αποσύρεται από όλο και περισσότερα high-end smartphones, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Digitallife.gr, η τάση αυτή φαίνεται ότι θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Η Samsung είναι η επόμενη εταιρεία η οποία θα ακολουθήσει τις επιταγές της αγοράς. Το Galaxy S8 το οποίο ετοιμάζει πυρετωδώς θα εξοπλιστεί με θύρα USB Type-C, όχι μόνο για δεδομένα -όπως το Galaxy Note 7- αλλά και για ήχο.

Αν οι φήμες αυτές επαληθευθούν, όσοι θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά που έχουν ήδη στην κατοχή τους με το νέο smartphone, θα πρέπει να προμηθευθούν ένα μετατροπέα USB Type-C. Η Samsung λέγεται ότι θα συμπεριλάβει ένα τέτοιο μετατροπέα μέσα στη συσκευασία του Galaxy S8, αλλά θεωρείται απίθανο η εταιρεία να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να φορτίζουν τη συσκευή τους και ταυτόχρονα να ακούνε τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια.

Μια ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη είναι ότι το Galaxy S8 θα είναι συμβατό με τα επερχόμενα USB Type-C headphones, που υπόσχονται να προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά στους χρήστες. Να σημειωθεί ότι με το να τοποθετήσει η εταιρεία τη θύρα αυτή στο Galaxy S8, σίγουρα θα την εκμεταλλευθεί και για τη γρήγορη φόρτιση της συσκευής. Παράλληλα, θα επιτρέψει στη Samsung να εξοικονομήσει αρκετό χώρο στο εσωτερικό του smartphone. Ο πρόσθετος χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερη μπαταρία. Με τις μνήμες από το φιάσκο με το Note 7 να είναι ακόμη νωπές, ίσως ο πρόσθετος χώρος επιδιορθώσει σημαντικές παραλείψεις του παρελθόντος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =