αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτον ANT1 θα προβληθεί το Ελληνικό «Shark Tank»

Στον ANT1 θα προβληθεί το Ελληνικό «Shark Tank»

Από τον περασμένο Ιούνιο είχαμε γράψει ότι ένα από τα πιο πετυχημένα business shows του κόσμου είναι έτοιμο να «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα. Μέσα στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να δούμε την Ελληνική version του «Shark Tank». Το κανάλι στο οποίο, εκτός απροόπτου, θα προβληθεί το συγκεκριμένο project είναι ο ANT1. Κάτι που δεν είναι τυχαίο, αφού η εκπομπή αποτελεί πρόταση του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος συνεργάζεται με το συγκεκριμένο κανάλι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Shark Tank» είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που ξεκίνησε το 2009 στις ΗΠΑ και από τότε προβάλλεται συνεχώς κι ετοιμάζεται για τη 13η σεζόν, ενώ έχει πουληθεί σε πολλές χώρες, σημειώνοντας την ίδια επιτυχία.

Τι βλέπουν οι τηλεθεατές στο Shark Tank: Επιχειρηματίες και startuppers που παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μία ομάδα επενδυτών, τους «καρχαρίες», που πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές. Η επιτυχία του παγκοσμίως δεν είναι τυχαία αφού πολλοί έχουν επιχειρήσεις, ή έστω ιδέες για επιχειρήσεις αλλά δεν βρίσκουν κεφάλαιο, δηλαδή επενδυτές. Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν παρουσιάζουν τις ιδέες τους, ακούνε τις παρατηρήσεις από την επιτροπή των «καρχαριών» και προσπαθούν να πείσουν… αλλά και να πειστούν από όσα τους προτείνουν.

Αυτή την πρόταση έχει κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ANT1. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο- αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αγοράσει τα δικαιώματα του «Shark Tank» και θέλει να βγάλει στον αέρα την εκπομπή με δική του ομάδα παραγωγής. Δεν αποκλείεται βέβαια να γίνει η πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν- δηλαδή γύρω στο Πάσχα του 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − five =