αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτον δρόμο… του Netflix: Disney+, Hulu και ESPN+ δεν θα σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι τους κωδικούς σου

Στον δρόμο… του Netflix: Disney+, Hulu και ESPN+ δεν θα σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι τους κωδικούς σου

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους συνδρομητές του Hulu την Τετάρτη, η εταιρεία ανέφερε ότι θα αρχίσει να «προσθέτει περιορισμούς στην κοινή χρήση του λογαριασμού σας εκτός του νοικοκυριού σας» από τις 14 Μαρτίου.

Η συμφωνία χρήσης του Hulu, μαζί με τις συμφωνίες για το Disney+ και το ESPN+, αποτρέπει ρητά τους χρήστες από το να υποδύονται κάποιον άλλο χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής του.

«Συμφωνείτε να μην υποδυθείτε ή να μην παρουσιάσετε ψευδώς τη σχέση σας με οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του ονόματος χρήστη, του κωδικού πρόσβασης ή άλλων πληροφοριών λογαριασμού άλλου προσώπου ή του ονόματος ή της εικόνας άλλου προσώπου ή να παρέχετε ψευδή στοιχεία για γονέα ή κηδεμόνα», αναφέρουν οι όροι χρήσης.

Και οι τρεις συμφωνίες με τους χρήστες ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις 25 Ιανουαρίου, αν και δεν είναι σαφές πότε προστέθηκε η διατύπωση περί κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης στις συμφωνίες για το Disney+ και το ESPN+.

Οι όροι χρήσης αναφέρουν ότι η εταιρεία μπορεί να αναλύσει τους λογαριασμούς των χρηστών για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνονται με τους κανόνες κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης. Οι παραβάτες των όρων θα μπορούσαν να περιορίσουν ή να τερματίσουν τους λογαριασμούς τους, σύμφωνα με τους όρους.

Η κίνηση αυτή είχε υπονοηθεί από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney Bob Iger τον Αύγουστο, ο οποίος δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδίαζε να αντιμετωπίσει το ζήτημα της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης το 2024.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + fifteen =