αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτις 20 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται το Galaxy S10- Έρχεται μάλλον και… κίτρινη light έκδοση

Στις 20 Φεβρουαρίου παρουσιάζεται το Galaxy S10- Έρχεται μάλλον και… κίτρινη light έκδοση

Περίπου ξέρουμε τι περιμένουμε να δούμε στις 20 Φεβρουαρίου από την Samsung, στη παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy S10. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι πρότινος είναι ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει, από ότι φαίνεται, την πιο light έκδοση των S10, και σε κίτρινο χρώμα, για να κερδίσει πιο εύκολα το νεανικό κοινό.

Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, το CompareRaja, επιβεβαιώνεται η λίστα των 3 διαφορετικών μοντέλων με τα χαρακτηριστικά τους. Τα Galaxy S10 και S10+ θα έχουν ενσωματωμένη στην οθόνη, συσκευή υπερήχων για την ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπωμάτος. Θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό, μπλε και πράσινο χρώμα, αν και δεν έχουν διαρρεύσει -μέχρι στιγμής- κάποια σχετικά renders ή φωτογραφίες τους. Σημειώστε ότι το Galaxy S10+ θα είναι το μόνο με διπλή selfie κάμερα. Όσον αφορά τις μπαταρίες των τριών εκδόσεων, το S10+ θα έρχεται με μπαταρία 4000mAh, το S10 με 3500mAh ενώ το S10 lite με μόλις 3100mAh.

Το Galaxy S10 Lite -η πιο light έκδοση της σειράς S10- θα χρησιμοποιήσει έναν κλασικό ενσωματωμένο αναγνώστη αποτυπωμάτων και θα είναι το μοναδικό με επιλογή κίτρινου χρώματος, με προφανή στόχο το νεανικό κοινό. Το όνομα “Galaxy S10 E” μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον πάροχο AT&T (στο εξωτερικό) για να είναι συμβατό με το δίκτυο 5G E, το οποίο δεν θα είναι πραγματικό δίκτυο 5G και το S10 E δεν θα μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο 5G δίκτυο αργότερα. Θα υπάρξει ένα 5G-enabled Galaxy S10 αργότερα μες τη χρονιά.

Οι πληροφορίες γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες, όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων και σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερες φήμες φαίνεται πως θα επιβεβαιώνονται.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − six =