αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Όμιλος ΟΝΕΧ μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Όμιλος ΟΝΕΧ μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Όμιλος ΟΝΕΧ, ιδιοκτήτης του ναυπηγείου του Νεωρίου, καθώς όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση, «μετά την απρόκλητη επίθεση με πρόκληση ζημιών στα γραφεία της Αθήνας από μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» την ημέρα των Χριστουγέννων, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα κατά παντός φυσικού και ηθικού αυτουργού που υποκίνησαν, σκέφτηκαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν την συγκεκριμένη ενέργεια».

«Το ως άνω χτύπημα συνδέεται με στοχευμένες δημοσιεύσεις και αναρτήσεις φυσικών προσώπων, νομικών ή συλλογικών οργάνων και οργανώσεων που αντιδρούν στη συνταγματικά κατοχυρωμένη άσκηση νομίμων δικαιωμάτων μας, όταν εμείς κρίνουμε ότι θιγόμαστε και καταπατούνται νόμιμα και θεσμικά προβλεπόμενα δικαιώματά μας.

Η προσπάθεια φίμωσης με την τρομοκράτηση και στοχοποίηση στελεχών και εργαζομένων μας έχει ήδη πέσει στο κενό», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ΟΝΕΧ προσθέτει επίσης ότι «η δημιουργικότητα, η βιομηχανική παραγωγή και κυρίως η θέληση και βούληση ελεύθερων ανθρώπων δεν εκβιάζονται, δεν τρομοκρατούνται και σε καμία περίπτωση δεν υποχωρούν απέναντι στην ωμή βία, την απροκάλυπτη παραποίηση της πραγματικότητας και την κατ’ επίφαση ευαισθησία των ιδιότυπων “πλασιέ” επιχειρηματικών και ανθελληνικών συμφερόντων που ρήμαξαν για δεκαετίες τη ναυπηγική βιομηχανία της χώρας».

«Σύντομα, όλοι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν απέναντι στη Δικαιοσύνη, που αποτελεί τον μόνο δρόμο μας απέναντι στη βία, την απόπειρα εκφοβισμού και την τρομοκρατία.

Κανείς δεν μπορεί να αξιώνει να βρίσκεται υπεράνω του νόμου μέσα από νεόφερτες φασιστικού τύπου μεθοδεύσεις, ελπίζοντας ότι θα έχει το “ακαταδίωκτο”» προστίθεται στην ανακοίνωση της ΟΝΕΧ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 16 =