αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτην τακτική… της νοσταλγίας: Η Motorola κυκλοφορεί το RAZR 2019

Στην τακτική… της νοσταλγίας: Η Motorola κυκλοφορεί το RAZR 2019

Στην αναβίωση ενός θρυλικού μοντέλου που έγραψε ξεχωριστή ιστορία πριν 15 χρόνια ποντάρει και τη δική της αναβίωση η Motorola ως ένα ξεχωριστός κατασκευαστής κινητών και όχι ως ένα ακόμα όνομα που συμπληρώνει τη λίστα.

To Motorola RAZR 2019, το θρυλικό ξυράφι της εταιρείας επιστρέφει στο μέλλον. Παρουσιάστηκε επίσημα χθες μετά από πολλούς μήνες φημών και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά. Η πρακτική της αναβίωσης θρυλικών μοντέλων δεν είναι καινούρια. Έχουμε δει πολλές εταιρείες να την ακολουθούν, ανεξαρτήτως κλάδου (π.χ. στο αυτοκίνητο) με τα πιο πρόσφατα παραδείγματα στον κλάδο των κινητών να έρχονται από τη Nokia. Όμως διαφορετικά από την τελευταία, η Motorola δεν θέλει να απευθυνθεί στο κοινό με ένα προσιτό κινητό αλλά με μια ακριβή πρόταση, ακριβότερη μάλιστα από το σύνολο των smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά.

Από αυτήν την άποψη το Motorola RAZR 2019 είναι το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας. Τι φέρνει λοιπόν; Το νέο smartphone δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία του παρελθόντος, τα προσαρμόζει στις συνθήκες του παρόντος, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί και μας προσφέρει μια μεγάλη αναδιπλούμενη οθόνη στο εσωτερικό της συσκευής. Μία “Flex View” pOLED οθόνη διαστάσεων 6,2 ιντσών και ανάλυσης 2142 x 876 pixels (21:9). Συμπληρωματικά, έτσι ώστε ο χρήστης να μην ανοιγοκλείνει συνεχώς τη συσκευή έρχεται μια μικρή εξωτερική «Quick View” 2,7 ιντσών gOLED, ανάλυσης 800 x 600 pixels στην οποία εμφανίζονται οι βασικές πληροφορίες, ειδοποιήσεις, πληροφορίες κλήσεων, πρόσβαση στο Google Assistant, ακόμα και διαχείριση της μουσικής. Με το άνοιγμα της συσκευής αυτές μεταφέρονται στο μεγάλο περιβάλλον της εσωτερικής οθόνης.

Στην εξωτερική πλευρά της συσκευής είναι τοποθετημένη και η κύρια κάμερα, ανάλυσης 16ΜΡ και διαφράγματος f1.7, με αυξημένες δυνατότητες για νυχτερινή λήψη. Από την άλλη πλευρά, η selfie κάμερα είναι τοποθετημένη στο notch πάνω από την εσωτερική οθόνη, προσφέροντας ανάλυση 5ΜΡ και διάφραγμα f2.0.

Στην καρδιά του νέου Motorola RAZR λειτουργεί ο octa-core Qualcomm Snapdragon 710, υποβοηθούμενος με μία μνήμη RAM 6GB μνήμη, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος φθάνει τα 128GB. Προφανώς υποστηρίζονται όλες οι σύγχρονες ασύρματες τεχνολογίες, με την εξαίρεση του 5G, ενώ η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2510mAh, που συμπληρώνεται με ταχυφορτιστή 15W TurboPower. Ακατανόητα ίσως το λειτουργικό σύστημα παραμένει στην προηγούμενη έκδοση (Android 9 Pie), που προφανώς θα μπορεί να αναβαθμιστεί στο μέλλον.

Πηγή: deasy.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − thirteen =