αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτην πόρτα της εξόδου 2.000 εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ- Ποιο είναι το πλάνο

Στην πόρτα της εξόδου 2.000 εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ- Ποιο είναι το πλάνο

Την έξοδο 2.000 εργαζομένων και στελεχών των Ελληνικών Ταχυδρομείων δείχνει η διοίκηση της εταιρείας, επιδιώκοντας την ανανέωση του προσωπικού με νεότερο σε ηλικία και επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Όπως γράφει σήμερα σε αναλυτικό ρεπορτάζ η έντυπη έκδοση της Ναυτεμπορικής, με απόφαση που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ανατέθηκε στην εταιρεία PLAS A.E., έναντι τιμήματος 19.500 ευρώ, η συµβουλευτική υποστήριξη για την εξέταση εναλλακτικών σεναρίων διαμόρφωσης προγράμματος εθελουσίας εξόδου, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της αναπτυξιακής προοπτικής της εταιρείας.

Βασικός πυλώνας του σχεδίου εξυγίανσης, που έχει καταρτίσει από πέρυσι η PriceWaterhouseCoopers, είναι η εθελουσία έξοδος περίπου 2.000 ατόμων, όπως και το κλείσιμο 215 καταστημάτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλάνο εξυγίανσης είναι δυνατόν, σε 8 έως 12 μήνες από την εφαρμογή του, να φέρει αποτελέσματα, δηλαδή το μηνιαίο έλλειμμα των 8 εκατ. ευρώ να μηδενιστεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − one =