αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτην Κρήτη θα ανοίξουν κατάστημα τα «Πολωνικά Zara»

Στην Κρήτη θα ανοίξουν κατάστημα τα «Πολωνικά Zara»

Το Ηράκλειο Κρήτης φαίνεται ότι θα είναι μέσα στις πρώτες τοποθεσίες όπου θα «αποβιβαστεί» η αλυσίδα Sinsay, επί Ελληνικού εδάφους. Τα «Πολωνικά Zara», όπως τα αποκαλούν κάποιοι, είχαν ανακοινώσει από τον περασμένο Απρίλιο τα σχέδια τους για επέκταση στην χώρα μας. Ήδη λειτουργούν το eshop τους και τώρα ετοιμάζονται να ανοίξουν φυσικά κατάστημα στην Ελλάδα.

Εδώ και κάποιο διάστημα έχουν αναρτηθεί οι σχετικές αγγελίες σε online πλατφόρμες ευρέσεως εργασίας, και όπως μπορεί να δει κάποιος αναζητείται προσωπικό για το Ηράκλειο Κρήτης, σε ειδικότητες όπως: Πωλητές/ιες, υπεύθυνοι αποθήκης και Visual Merchandising. Ενώ επίσης ζητούνται υπάλληλοι γραφείου με έδρα στο Χαλάνδρι Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα οικονομικά μεγέθη του πρώτου εξαμήνου η διοίκηση του ομίλου LPP, στον οποίο ανήκει η Sinsay, τα ισχυρά αποτελέσματα ήρθαν καθώς η Sinsay σημείωσε ταχεία ανάπτυξη με αύξηση εσόδων 63%, καθώς επεκτάθηκε σε νέες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία. Οι αγορές της Δυτικής Ευρώπης αποτελούν τον επόμενο στόχο για ανάπτυξη με φυσικά καταστήματα καθώς πλέον έχει καλύψει σχεδόν όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Η Ελλάδα εκτιμάται ότι θα είναι η δεύτερη αγορά στην Δυτική Ευρώπη που θα επεκταθεί, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου έχει δρομολογηθεί να ανοίξει ένα κατάστημα στη γειτονική Ιταλία, ενώ για την χώρα μας προσδιορίζει την είσοδο «στις αρχές του επόμενου έτους».

Στόχος της αλυσίδας είναι αρχικά οι μεγάλες πόλεις της χώρας όπως: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο. Χωρίς να αποκλείεται στη συνέχεια η επέκταση και σε μικρότερες.

Ο πολωνικός όμιλος διαχειρίζεται 2.000 καταστήματα σε περισσότερες από 27 αγορές ανά τον κόσμο συνολικής επιφάνειας άνω των 1,7 εκατ. τ.μ. και απασχολεί 27.000 εργαζόμενους, ενώ τα ηλεκτρονικά του καταστήματα να εξυπηρετούν περισσότερες από 30 αγορές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =