αρχικηVIRALΣτην Κρήτη έφτιαξαν έναν γιγάντιο Δούρειο Ίππο. Και μπορείς να μπεις μέσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Κρήτη έφτιαξαν έναν γιγάντιο Δούρειο Ίππο. Και μπορείς να μπεις μέσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Δούρειος Ίππος σαν αυτόν που εμπνεύστηκε ο Οδυσσέας για να κατακτήσουν οι Αρχαίοι Έλληνες την Τροία, κατασκευάστηκε και βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην Κρήτη.

Την έκπληξη διαδέχεται ο εντυπωσιασμός και το δέος για όσους βρεθούν μπροστά στον επιβλητικό σύγχρονο Δούρειο ίππο που ξεπερνάει τα 13 μέτρα σε ύψος , κατασκευασμένος εξολοκλήρου από ξύλο όπως αυτόν που έφτιαξαν οι Αρχαίοι Έλληνες.

Όπως διαβάζουμε στο haniotika-nea.gr, διαθέτει κρύπτη στο εσωτερικό του αλλά αυτή την φορά οι ”πολεμιστές ”δεν θα κρυφτούν εκεί αλλά θα πολεμήσουν με τα σύγχρονα τόξα και σπαθιά, τα λέιζερ, για να φτάσουν και αυτοί στην τελική νίκη και την κατάκτηση της ωραίας Ελένης.

Ο εμπνευστής και δημιουργός της μοναδικής, ίσος στον κόσμο αναβίωσης του Τρωικού πολέμου με τον Δούρειο Ίππο, Πάνος Μακρίδης, δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες Έλληνες και ξένους κάνουν ταξίδι στον χρόνο και να πάρουν μια έντονη γεύση της Ελληνικής μυθολογίας μέσα από τις δραστηριότητες και το παιχνίδι στο ”Labyrinth Park” λίγα χιλιόμετρα έξω από την Χερσόνησο Ηρακλείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 4 =