αρχικηVIRALΣτην Ελλάδα λέμε συνέχεια «δεν γίνεται»: Η ομιλία που μπορεί να σου αποδείξει ότι It’s Possible

Στην Ελλάδα λέμε συνέχεια «δεν γίνεται»: Η ομιλία που μπορεί να σου αποδείξει ότι It’s Possible

«Η δεύτερη πιο συνηθισμένη φράση στην Ελλάδα είναι: δεν γίνεται. Το “δεν γίνεται” συνήθως σημαίνει ότι δεν έχω διάθεση να το κάνω. Είναι μια φράση με πολλές έννοιες. Σημαίνει επίσης: δεν μπορεί να γίνει. ‘Η μπορεί να γίνει, αλλά τώρα δεν ευκαιρώ, είμαι σε γεύμα». Είναι μερικά από τα λόγια του Πίτερ Οικονομίδη. Ένας Έλληνας που θεωρείται γκορού του μάρκετινγκ, σε ΄διεθνές επίπεδο.

Σε ομιλία του το 2014, ανέλυσε το κατά πόσο στην Ελλάδα είμαστε… fans της φράσης «δεν γίνεται». Και ό,τι αυτή σημαίνει. Πρέπει να ξεφορτωθούμε το «δεν» και να πούμε «γίνεται», λέει ο ίδιος.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, στην ομιλία του -χρησιμοποιώντας και το χιούμορ- προσπαθεί να παρουσιάσει παραστατικά, όλη αυτή την νοοτροπία του «δεν γίνεται» που υπάρχει στην Ελλάδα. «Πρέπει να δημιουργήσουμε πάνω στην κρίση» σημειώνει, μεταξύ άλλων.

«Η Εθνική ποδοσφαίρου το 2004, δεν πήγε στα γήπεδα της Λισαβόνας λέγοντας: δεν γίνεται» τονίζει ο ίδιος. Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ομιλία του. Είναι απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 16 =