αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτην γνωστή… τακτική τους τα Public: Αναζητούν πτυχιούχους για «σύμβαση ενός μήνα»

Στην γνωστή… τακτική τους τα Public: Αναζητούν πτυχιούχους για «σύμβαση ενός μήνα»

«Αν διαθέτετε πάθος, ευγένεια και χαμόγελο τότε είστε οι άνθρωποι μας!». Αυτό σημειώνει η σχετική αγγελία των Public, η οποία έχει αναρτηθεί στο επίσημο site της αλυσίδας, στο πεδίο «εποχική απασχόληση». Η εταιρία αναζητά ανθρώπους που έχουν πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ για να εργαστούν σε αυτή. Με σύμβαση… ενός μήνα. Ναι, τα Public κινούνται πάλι στην γνωστή τακτική τους, αναζητώντας νέους εργαζομένους για την περίοδο των Χριστουγέννων. Για να εργαστούν, δηλαδή, στα καταστήματα τότε που καταγράφεται έντονη κίνηση.

Στα απαραίτητα προσόντα είναι και η καλή γνώση Αγγλικών. Ενώ επίσης η εταιρία θέλει τα άτομα που θα επιλεχθούν να έχουν «Ενθουσιασμό για την Τεχνολογία και τα προϊόντα Ψυχαγωγίας, Προσανατολισμό στην άψογη Εξυπηρέτηση του Πελάτη και Υπευθυνότητα, Ομαδικό πνεύμα, Επικοινωνιακές Ικανότητες».

Στο It’s Possible έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην συγκεκριμένη τακτική των Public. Το επίσης αξιοπερίεργο, είναι ότι η γνωστή αλυσίδα έχει βραβευτεί κατά καιρούς και με βραβεία HR. Ενδεικτικά έχει κερδίσει:

HR Awards 2017
– Χρυσό Βραβείο «Best Talent Management Strategy»

HR Excellence Awards 2017
– Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Talent Management & Succession Planning»
– Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Healthy Working Environment, Wellness & Wellbeing»
– Δεύτερο Βραβείο Αριστείας «Learning & Development»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + seventeen =