αρχικηΑγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώΣτείλε βιογραφικό: Τα Lidl έχουν ανοιχτές αυτές τις δύο θέσεις με πρώτο μισθό στα 2.660 ευρώ και εταιρικό αυτοκίνητο

Στείλε βιογραφικό: Τα Lidl έχουν ανοιχτές αυτές τις δύο θέσεις με πρώτο μισθό στα 2.660 ευρώ και εταιρικό αυτοκίνητο

Στη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικού ύψους 7 εκατ. ευρώ προχώρησε η διοίκηση της Lidl Ελλάς, με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος των εργαζομένων στην εταιρεία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά την αύξηση του κατώτατου μεικτού μισθού στα 1.000 ευρώ που προχώρησε η εταιρεία από 1η Δεκεμβρίου του 2023, η ενίσχυση των 7 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβάνει και την καθιέρωση από 1η Μαρτίου 2024 του κατώτατου μισθού για τους ανθρώπους των καταστημάτων στα 1.050 ευρώ για τους άγαμους και 1.200 ευρώ για τους έγγαμους». Η νέα μισθολογική πολιτική για τα καταστήματα έρχεται να προστεθεί σε ένα γενικότερο ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών που προσφέρει η εταιρεία στους πάνω από 6.700 ανθρώπους της.

Η αλυσίδα έχει αυτή τη στιγμή αρκετές ανοιχτές θέσεις εργασίας. Όπως βλέπουμε μάλιστα στο site της, έχει ανοιχτές δύο θέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν πρώτο μισθό στα 2.660 ευρώ μεικτά. Και εταιρικό αυτοκίνητο. «Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 2.660€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 4.300€ μικτά» σημειώνει η εταιρία.

Οι θέσεις είναι οι παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε βιογραφικό πατώντας στα links.

Area Manager στην Αττική

Area Manager στη Βόρεια Ελλάδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =