αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτείλε βιογραφικό: Προσλήψεις στα εργοστάσια της κάνει η «Elbisco- Αλλατίνη» (Λίστα)

Στείλε βιογραφικό: Προσλήψεις στα εργοστάσια της κάνει η «Elbisco- Αλλατίνη» (Λίστα)

Προσλήψεις στα εργοστάσια της κάνει η «Elbisco- Αλλατίνη». Η ELBISCO ιδρύθηκε το 1987 και το όνομά της έχει συνδεθεί με αγαπημένα προϊόντα, τα οποία οι Έλληνες καταναλωτές έχουν τιμήσει για χρόνια με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων της χώρας, με πολλές βραβεύσεις και διακρίσεις.

Το εργοστάσιο Πικερμίου εδώ και 40 χρόνια αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής αρτοσκευασμάτων στα Βαλκάνια. Η μονάδα ιδρύθηκε το 1968 από μια οικογένεια αρτοποιών και ήταν η πρώτη εταιρία που διέθεσε συσκευασμένη φρυγανιά.

Σήμερα διαθέτει μονάδες παραγωγής φρυγανιάς και ψωμιού. Η γραμμή της φρυγανιάς μέχρι και τη δεκαετία του ’80 ήταν η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής φρυγανιάς στον κόσμο. Ακόμα και σήμερα δουλεύει σε συνεχή λειτουργία, με μέγιστη ετήσια παραγωγική δυνατότητα τους 14.000 τόνους. Οι 3 γραμμές ψωμιού είναι υπερσύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες.

Η μονάδα διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους ώστε να διασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες για τα προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τώρα η εταιρία κάνει προσλήψεις σε Πικέρμι και Χαλκίδα. Δείτε παρακάτω τις ειδικότητες. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

Ηλεκτρολόγοι Βάρδιας

Εργάτης Αποθήκης

Εργάτης – Εργάτρια Παραγωγής (Χαλκίδα)

Εργάτης – Εργάτρια Παραγωγής (Πικέρμι)

Οδηγός – Πωλητής

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =