αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτα 500 εκατ. ευρώ ο τζίρος της ΒΙΑΝΕΞ

Στα 500 εκατ. ευρώ ο τζίρος της ΒΙΑΝΕΞ

Τα 500 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται πως θα αγγίξει ο τζίρος της ΒΙΑΝΕΞ για το 2024, ενώ η συνεισφορά της εταιρείας στο ΑΕΠ της χώρας ανέρχεται στο 1,3 δισ. ευρώ.

Ο Όμιλος μετρά πλέον έναν αιώνα ιστορίας από την ίδρυση του πρώτου φαρμακείου το 1924 στην οδό Πειραιώς, ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στην κορυφή μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών.

Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσα από στρατηγικούς σχεδιασμούς, όραμα και πίστη, συνεχώς αναπτύσσεται, επεκτείνεται, ισχυροποιείται και συνεχίζει.

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της εταιρείας στη Βαρυμπόμπη, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας. Η παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου, ενώ στο πλαίσιο αυτής απηύθυναν χαιρετισμό ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος Ολύμπιος Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας Θεόδωρος Τρύφων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Kάθε μέρα και μία μάχη. Κάθε μέρα και μία νίκη. Σε έναν αγώνα που κρατάει πια 100 χρόνια, έναν ολόκληρο αιώνα, συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σταθερά βήματα ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Με επιμονή και υπομονή στηρίζουμε το ελληνικό επιχειρείν, την ελληνική οικονομία και το μέλλον της χώρας μας. Εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητές μας, χτίζουμε καινούργιες συνεργασίες, δραστηριοποιούμαστε σε νέους τομείς και στοχεύουμε στην περαιτέρω επέκταση και εδραίωσή μας εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, φροντίζουμε να έχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες να ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες, είτε αυτές αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών είτε απλά κάνοντας το αυτονόητο για τον γενικό πληθυσμό, συμβάλλοντας στο πολύτιμο έργο της πολιτείας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − fourteen =