αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτα «χέρια» ποια εταιρίας περνά το κτίριο της Peugeot στην Κηφισίας

Στα «χέρια» ποια εταιρίας περνά το κτίριο της Peugeot στην Κηφισίας

Το επαγγελματικό κτήριο που ανήκε στην Προμότ Λαϊνόπουλος και βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 278 και την οδό Αγρινίου στο Χαλάνδρι απέκτησε μέσω πλειστηριασμού, σύμφωνα με πληροφορίες, η Trastor.

Το ακίνητο, που είχε βγει στο σφυρί χθες προς περίπου 4 εκατ. ευρώ, αποτελείται από δύο υπόγεια με χώρους στάθμευσης και αποθήκες 822 τ.μ. έκαστο, ισόγειο εκθεσιακό χώρο 318 τ.μ., συνεργείο 283 τ.μ., μεσοπάτωμα 276 τ.μ. και τρεις ορόφους γραφείων συνολικής επιφάνειας 1.133 τ.μ.

Όπως αναφέρεται σε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας η τιμή εκκίνηση είχε αναπροσαρμοστεί σε 4 εκατ. ευρώ από 3 εκατ. ευρώ, αρχικά, το πολυώροφο επαγγελματικό κτίριο, βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, όσον αφορά την εμπορικότητά του.

“Απέχει 450 μέτρα από τον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας με την Λεωφόρο Καποδιστρίου, η οποία οδηγεί στο Νέο Ηράκλειο και την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που οδηγεί στο κέντρο του Χαλανδρίου” επισημαίνεται.

Σημειώνεται ότι στο κτήριο βρισκόταν, αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Mercedes-Benz μέχρι τα τέλη του 2014 – αρχές 2015, οπότε μεταφέρθηκε το νέο κατάστημα της Peugeot Automotivo ΑΕΒΕ.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =