αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτα ράφια του Σκλαβενίτη μπαίνουν τα ζυμαρικά του ΚΕΘΕΑ

Στα ράφια του Σκλαβενίτη μπαίνουν τα ζυμαρικά του ΚΕΘΕΑ

Ένα νέο, μεγάλο βήμα κάνει το Αγρόκτημα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ βγάζοντας τα δικά του ζυμαρικά στα ράφια του Σκλαβενίτη. Κοφτό μακαρονάκι, κριθαράκι και πέννες, όλα βιολογικά και πιστοποιημένα για όλα τα στάδια της παραγωγής, είναι πλέον στη διάθεση του κοινού. Όλα τα προϊόντα του Aγροκτήματος παράγονται με τρόπους που σέβονται τη φύση και τον άνθρωπο ως παραγωγό και ως καταναλωτή.

Στο Αγρόκτημα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ εκπαιδεύονται τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος, παράγοντας νωπά κηπευτικά, σιτηρά, σάλτσα και ζυμαρικά. Τα προϊόντα καλύπτουν επισιτιστικές ανάγκες μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Βόρεια Ελλάδα και διατίθενται στο εμπόριο, ενισχύοντας την προσπάθεια του Οργανισμού για αυτοχρηματοδότηση.

Έχοντας ήδη εκπληρώσει τον στόχο της διατροφικής αυτάρκειας του θεραπευτικού προγράμματος, το Αγρόκτημα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ προχωρά σε εμπορικά ανοίγματα για την οικονομική του ενίσχυση, συνάπτοντας νέες σχέσεις και συμμαχίες με την κοινωνία, προσφέροντας παράλληλα (και αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό) εργασιακή εμπειρία σε άτομα που βρίσκονται στο πρόγραμμα θεραπείας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =