αρχικηVIRALΣτα αεροδρόμια του μέλλοντος, οι αποσκευές ίσως παραλαμβάνονται… από το σπίτι σου

Στα αεροδρόμια του μέλλοντος, οι αποσκευές ίσως παραλαμβάνονται… από το σπίτι σου

Τα αεροδρόμια του μέλλοντος υπόσχονται να κάνουν τα ταξίδια μας πιο εύκολα και λειτουργικά, εστιάζοντας περισσότερο στην απόλαυση των επιβατών. Μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την ασφάλεια των Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), στη Βαρκελώνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Αεροδρομίων του Ντουμπάι Paul Griffiths είπε ότι “στο μέλλον πρέπει να εστιάσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτηση στα αεροδρόμια και να αφήσουμε τους επιβάτες να σκέφτονται μόνο τον προορισμό και τις διακοπές τους”.

Το σκεπτικό έχει ως εξής: Στα μελλοντικά αεροδρόμια θα μπορούσε να μην υπάρχει ούτε έλεγχος διαβατηρίων, ταυτοτήτων, χειραποσκευών, ούτε να χρειάζεται να αφαιρέσουμε ζώνες και παπούτσια. Ένας απλός βιομετρικός έλεγχος θα επιβεβαιώνει την ταυτότητα του επιβάτη, ενώ οι αποσκευές θα παραλαμβάνονται από το σπίτι ή το ξενοδοχείο και θα παραδίδονται στον προορισμό του επιβάτη, στο δηλωθέν από εκείνον σημείο.

Έτσι, με τις δύο αυτές προτάσεις δεν θα υπάρχουν ουρές και συνωστισμός στα γκισέ των εταιρειών για check-in ούτε καθυστερήσεις για την παραλαβή αποσκευών στους ιμάντες. “Τα αεροδρόμια και οι εταιρείες πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σαν τις εταιρείες τεχνολογίας”, σημείωσε ο Paul Griffiths.

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 2 =