αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους στο Instagram»: Η συμβουλή του Gary Vaynerchuk

«Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους στο Instagram»: Η συμβουλή του Gary Vaynerchuk

Ο Gary Vaynerchuk είναι επιχειρηματίας και αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Κάποιοι ίσως τον γνωρίζετε και από την παρουσία του στα social media- ανεβάζει συνεχώς υλικό εκεί.

Λέει ότι δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία. Αν θέλετε να πάτε μπροστά, πρέπει να είστε πρόθυμοι να περάσετε χρόνια δουλεύοντας και θυσιάζοντας πράγματα.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, αν προσπαθείς να βρεις «συντομεύσεις», τότε απλά χάνεις τον χρόνο σου, αντί να κάνεις την δουλειά που πρέπει.

Κατά την διάρκεια της ιντερνετικής εκπομπής του στο IGTV, ο Gary Vaynerchuk είπε προς έναν 22χρονο ότι καταρχήν δεν πρέπει να συγκρίνει τον εαυτό του με άλλους στα social media.

«Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις Kardashians. Κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύεις για να σκέφτεσαι τι έχει κάποιος άλλος, αυτό κλέβει από το χρόνο που μπορείς να δημιουργήσεις κάτι για τον εαυτό σου», λέει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Ο Gary Vaynerchuk είναι ξεκάθαρος: Αν κάθεσαι και σπαταλάς ώρες στο Instagram συγκρίνοντας τον εαυτό σου με άλλους, έχεις ήδη χάσει. Και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις αναλώνεσαι στο να βλέπεις μια «λαμπερή» εικόνα κάποιου άλλου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μην ξεχνάμε ότι στα social media ο καθένας αναρτά ο,τι θέλει, όπως θέλει.

Αν θες να γίνεις πλούσιος και να καταγράψεις μια πετυχημένη καριέρα ή να αναπτύξεις μια επιχείρηση, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις σκληρά για τα επόμενα 10 χρόνια, λέει ο Gary Vaynerchuk. Τίποτα δεν θα γίνει μέσα σε μία νύχτα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − eight =