αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣταματήστε να μιλάτε και δουλέψτε σκληρά για 18 μήνες: Η παρότρυνση του Gary Vaynerchuk προς τους Millennials (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταματήστε να μιλάτε και δουλέψτε σκληρά για 18 μήνες: Η παρότρυνση του Gary Vaynerchuk προς τους Millennials (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες να ασχοληθήκαμε με τις υποτιμητικές δηλώσεις του Gary Vaynerchuk για τους Έλληνες και την συγνώμη που ζήτησε στη συνέχεια, ωστόσο ο ίδιος -ως fan των social media- συνεχίζει να διαμοιράζει τις συμβουλές του ιντερνετικά. Σε νέο βίντεο που ανέβασε στην FB Page του, εξηγεί μερικές σκληρές αλήθειες, για το πως πρέπει να κινηθούν οι Millennials, για να βρουν την πρώτη δουλειά τους.

Αρχικά, ξεκαθαρίζει ότι όσοι υποτιμούν τους Millennials και τους λένε ότι «είναι παιδιά», είναι λάθος. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχουν και μερικά πράγματα που πρέπει να κάνουν οι Millennials, έτσι ώστε να φτάσουν στην επιτυχία και να δείξουν σε όλους τι μπορούν να καταφέρουν. Με χειροπιαστά αποτελέσματα.

«Είσαι στο μηδέν», τονίζει πολλές φορές ο Gary Vaynerchuk.

Εξηγώντας ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται αν ήσουν… αρχηγός στην σχολική σου ομάδα. Είσαι 22 χρονών και είσαι στο μηδέν. Η συμβουλή του γνωστού businessman είναι ξεκάθαρη: «Κλείσε το στόμα σου και δούλεψε σκληρά για 18 μήνες». Στη συνέχεια, δείξε τα αποτελέσματα σου σε όλους.

Υπενθυμίζει μάλιστα, ότι ο ίδιος δεν μίλαγε πολύ τα πρώτα χρόνια. Δούλεψε, ανέπτυξε την πρώτη επιχείρηση του και στην συνέχεια απέδειξε σε όλους την αξία του. Με χειροπιαστά αποτελέσματα. «Αυτό είναι πολύ πιο διασκεδαστικό», λέει χαρακτηριστικά.

JOB ADVICE FOR MILLENNIALS

Millenials and parents of this generation listen up!!! … Please allow me these 100 seconds to give you something to ponder and take serious as you head into "the market" …

Posted by Gary Vaynerchuk on Montag, 4. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =