αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Σπίτι Μου 2»: Έρχονται πάνω από 30.000 νέα φθηνά στεγαστικά δάνεια

«Σπίτι Μου 2»: Έρχονται πάνω από 30.000 νέα φθηνά στεγαστικά δάνεια

Τη χορήγηση πάνω από 30.000 νέων στεγαστικών δανείων μέσω του προγράμματος «Σπίτι Μου 2» προανήγγειλε σήμερα (6/7), ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός, η σχετική διαπραγμάτευση μετους εταίρους μας (σ.σ. για το Σπίτι Μου 2) βρίσκεται σε εξέλιξη. «Δεν θα ήταν ούτε σοβαρό ούτε σκόπιμο, αυτή τη στιγμή, να μιλήσουμε για τελικά ποσά και χρονοδιαγράμματα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πάντως, «η σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στο τεράστιο αυτό ζήτημα, κυρίωςγια τα νέα ζευγάρια και τα ευάλωτα νοικοκυριά, αποδεικνύεται από το ότι στις διαβουλεύσεις πρωτοστατεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε.
Ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε πως στόχος μας είναι, αφενός, να εξασφαλίσουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης πόρους σημαντικά πιο υψηλούς έναντι του προηγούμενου προγράμματος και, αφετέρου, να πετύχουμε τη διεύρυνση της περιμέτρου των δικαιούχων, με τη χορήγηση φθηνών δανείων σε 30.000 ή και περισσότερους συμπολίτες μας, από 29 έως 50 ετών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − eleven =