αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣπάνιο τηλεοπτικό debate Χαράλαμπου Γώγου- Γιάννη Ιωαννίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπάνιο τηλεοπτικό debate Χαράλαμπου Γώγου- Γιάννη Ιωαννίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τηλεοπτικό στούντιο του Κρήτη TV βρέθηκε καλεσμένος ο Καθηγητής Ιατρικής και Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Πανεπιστημίου Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης. Με θέμα συζήτησης φυσικά τον Covid-19 και την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα. Την στιγμή που η χώρα μας να έχει μπει σε νέο lockdown.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή. Μέχρι το 40:55 ο Γιάννης Ιωαννίδης παραθέτει τις δικές του επιστημονικές απόψεις και μελέτες, ενώ σχολιάζει και τα μέτρα που έχουν παρθεί στην Ελλάδα. Παράλληλα, απαντά σε μια σειρά από ερωτήσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι στο 1:13:04, στην συζήτηση μπαίνει ο γνωστός Λοιμοξιολόγος και Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος. Δημιουργώντας έτσι ένα μίνι τηλεοπτικό debate που σπάνια βλέπουμε στα Ελληνικά ΜΜΕ. Η συζήτηση κρατά μέχρι το 1:44:50.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή, στην οποία παρεμβαίνουν και άλλοι συνομιλητές. Και να βγάλετε ελεύθερα τα δικά σας συμπεράσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =